Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Photo News

Twee dagen Benelux Tour, twee dagen frustratie: verloopt dag drie beter voor Evenepoel?

WielrennenEen ruzie met Gianni Vermeersch na een aanrijding, een zere maag de dag erna. Twee dagen pech, en even leek het er zelfs op dat Remco Evenepoel er de brui aan zou geven in de Benelux Tour. Onze landgenoot staat nu toch gewoon aan de start. Het relaas van zijn frustrerende tweedaagse.

32 reacties

 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Mannekes jullie kunnen nogal een zaag spannen zenne. Welke renner wint elke koers, en heeft nooit een mindere dag? Ik wacht op namen die jullie uit je mouw schudden.
 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Om Remco is het te doen. Negatief positief niks tussen in. Altijd iets of...niks. Maar ik vind Remco een supertalent Maar ik vrees dat het nooit meer zal zijn als voor zijn val...
 • Francois Verrijt

  2 maanden geleden
  Zou beter wat zijn mond houden. Wat zal het morgen weer zijn. Het altijd wel iets met Remco.
 • frans ornelis

  2 maanden geleden
  ik heb niets tegen van aert voor t'ogenblik de beste renner het was om een vergelijking te maken dat men op 21jaar nog niet de kracht kan hebben van een 26jarige en sommige zijn vroeg rijp andere hebben meer tijd nodig.. en tenslotte ik zwijg voor niemand johan maddens
 • Freddy van Puymbrouck

  2 maanden geleden
  Ik kan niet begrijpen waarom ze Remco niet wat meer intomen bij Etixx-Quick step. Of het moet zijn dat ze denken negatieve reclame is ook reclame. Remco is een enorm talent die bezig is zich onmogelijk te maken in het peloton, doodjammer want hij zou mega supporters kunnen hebben in België. Helaas voor hem houden Belgen niet van arrogantie!.
 1. Nick Nuyens wil 1,1 miljoen euro van Wout van Aert, die zelf ook in cassatieberoep gaat
  Play
  Wielrennen
  58

  Nick Nuyens wil 1,1 miljoen euro van Wout van Aert, die zelf ook in cassatiebe­roep gaat

  Er komt voorlopig geen einde aan de juridische strijd tussen Nick Nuyens en Wout van Aert. Op 9 juni van dit jaar veroordeelde het Arbeidshof wielrenner Wout van Aert tot het betalen van een verbrekingsvergoeding van 662.403,31 euro aan Nick Nuyens, nadat Wout van Aert op 18 september 2018 zijn contract met Sniper Cycling, de ploeg van Nuyens, om “dringende reden” verbrak. Dat contract liep tot 31 december 2019.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.