Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Photo News

Twee dagen Benelux Tour, twee dagen frustratie: verloopt dag drie beter voor Evenepoel?

WielrennenEen ruzie met Gianni Vermeersch na een aanrijding, een zere maag de dag erna. Twee dagen pech, en even leek het er zelfs op dat Remco Evenepoel er de brui aan zou geven in de Benelux Tour. Onze landgenoot staat nu toch gewoon aan de start. Het relaas van zijn frustrerende tweedaagse.

32 reacties

 • glenn wouters

  3 maanden geleden
  Mannekes jullie kunnen nogal een zaag spannen zenne. Welke renner wint elke koers, en heeft nooit een mindere dag? Ik wacht op namen die jullie uit je mouw schudden.
 • Peter John Vermeersch

  3 maanden geleden
  Om Remco is het te doen. Negatief positief niks tussen in. Altijd iets of...niks. Maar ik vind Remco een supertalent Maar ik vrees dat het nooit meer zal zijn als voor zijn val...
 • Francois Verrijt

  3 maanden geleden
  Zou beter wat zijn mond houden. Wat zal het morgen weer zijn. Het altijd wel iets met Remco.
 • frans ornelis

  3 maanden geleden
  ik heb niets tegen van aert voor t'ogenblik de beste renner het was om een vergelijking te maken dat men op 21jaar nog niet de kracht kan hebben van een 26jarige en sommige zijn vroeg rijp andere hebben meer tijd nodig.. en tenslotte ik zwijg voor niemand johan maddens
 • Freddy van Puymbrouck

  3 maanden geleden
  Ik kan niet begrijpen waarom ze Remco niet wat meer intomen bij Etixx-Quick step. Of het moet zijn dat ze denken negatieve reclame is ook reclame. Remco is een enorm talent die bezig is zich onmogelijk te maken in het peloton, doodjammer want hij zou mega supporters kunnen hebben in België. Helaas voor hem houden Belgen niet van arrogantie!.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.