Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Photo News

Twee dagen Benelux Tour, twee dagen frustratie: verloopt dag drie beter voor Evenepoel?

WielrennenEen ruzie met Gianni Vermeersch na een aanrijding, een zere maag de dag erna. Twee dagen pech, en even leek het er zelfs op dat Remco Evenepoel er de brui aan zou geven in de Benelux Tour. Onze landgenoot staat nu toch gewoon aan de start. Het relaas van zijn frustrerende tweedaagse.

32 reacties

 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Mannekes jullie kunnen nogal een zaag spannen zenne. Welke renner wint elke koers, en heeft nooit een mindere dag? Ik wacht op namen die jullie uit je mouw schudden.
 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Om Remco is het te doen. Negatief positief niks tussen in. Altijd iets of...niks. Maar ik vind Remco een supertalent Maar ik vrees dat het nooit meer zal zijn als voor zijn val...
 • Francois Verrijt

  2 maanden geleden
  Zou beter wat zijn mond houden. Wat zal het morgen weer zijn. Het altijd wel iets met Remco.
 • frans ornelis

  2 maanden geleden
  ik heb niets tegen van aert voor t'ogenblik de beste renner het was om een vergelijking te maken dat men op 21jaar nog niet de kracht kan hebben van een 26jarige en sommige zijn vroeg rijp andere hebben meer tijd nodig.. en tenslotte ik zwijg voor niemand johan maddens
 • Freddy van Puymbrouck

  2 maanden geleden
  Ik kan niet begrijpen waarom ze Remco niet wat meer intomen bij Etixx-Quick step. Of het moet zijn dat ze denken negatieve reclame is ook reclame. Remco is een enorm talent die bezig is zich onmogelijk te maken in het peloton, doodjammer want hij zou mega supporters kunnen hebben in België. Helaas voor hem houden Belgen niet van arrogantie!.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.