Matteo Trentin zetelt samen met Philippe Gilbert in rennersvakbond CPA.
Volledig scherm
Matteo Trentin zetelt samen met Philippe Gilbert in rennersvakbond CPA. © BELGA

Trentin begrijpt niet dat collega’s uit de lucht komen vallen bij verbod ‘super tuck’ : “We stuurden mails rond naar 800 renners, er kwam bijna geen respons”

WielrennenDe beslissing van de Internationale Wielerunie (UCI) omtrent fietsposities in het peloton blijft over de tongen gaan. Zo begrijpt Matteo Trentin de onwetendheid bij zijn collega’s niet. “Misschien moeten sommigen wat minder op TikTok zitten en wat proactiever bezig zijn om hun werkomstandigheden veiliger te maken.”

1 reactie

 • Walter Duré

  7 maanden geleden
  Dat het wegwerpen van plastic bidons en ander afval aangepakt wordt vind ik een zeer goede zaak. Dit komt ten goede van iedereen .
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).