Tadej Pogacar na zijn eindzege in de Tour.
Volledig scherm
Tadej Pogacar na zijn eindzege in de Tour. © AFP

Tourwinnaar Pogacar wint Vélo d’Or, Van Aert derde

WielrennenNog een prijs erbij. Tadej Pogacar (23) heeft de Vélo d’Or gewonnen, een prijs van het Franse wielermagazine Vélo Magazine die beste internationale wielrenner van het voorbije jaar bekroont. Pogacar haalde het voor zijn landgenoot Primoz Roglic en Wout van Aert.

5 reacties

 • Patrick Brusseel

  2 weken geleden
  Correcte uitslag al blijft het eigenaardig dat de door velen hier op dit forum beste renner ter wereld ontbreekt in de top 4.
 • Willy Scholaart

  2 weken geleden
  sorry zeer goede renner maar die rijd niet proper, gewoon eens kijken hoe zijn ritten uitgestipeld waren waar hij gemakkelijk kon winnen of er toch voor gaan maar er zogezegd niet aan te pas kwam, waar was hij in Tokyo, op het wereldkampioenschap, de tijdrit in de tour, tov Wout die alles gereden heeft om te kunnen winnen en geen schrik had voor de kontroles.
 • jean pierre leemans

  2 weken geleden
  Proficiat Pogacar
 • dretie munkies

  2 weken geleden
  Logische en verdiende uitslag !
 • Jonah Kemps

  2 weken geleden
  Die jongen gaat dat nog veel keer winnen.
 1. Team DSM hard voor Tiesj Benoot: “Hij kon zijn engagement niet nakomen”
  Wielrennen
  4

  Team DSM hard voor Tiesj Benoot: “Hij kon zijn engagement niet nakomen”

  Details over de breuk met Benoot zijn niet bekend: team DSM bleef naar goede traditie vaag over zijn beweegredenen. De afhandeling van het contract gebeurde op een nette manier — zonder voorafgaande ruzie zoals met Ilan Van Wilder — maar in het officiële persbericht werd geen fraai beeld opgehangen van onze landgenoot. “In 2021 is duidelijk geworden dat Benoot zijn engagementen niet kon nakomen en dat heeft zich weerspiegeld in zijn prestaties op en naast de fiets”, klinkt het hard. “In het belang van de positieve dynamiek binnen en rond de ploeg hebben wij meegewerkt aan de beëindiging van zijn contract.”
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.