Tadej Pogacar.
Volledig scherm
Tadej Pogacar. © Photo News

Tour-winnaar Tadej Pogacar tekent één van de langste contracten ooit in de wielergeschiedenis: Sloveen verlengt bij UAE tot 2027!

WielrennenTadej Pogacar heeft een nieuw contract getekend bij UAE Team Emirates. En niet zomaar één, de Sloveen tekende er een ongewoon lang contract voor nog eens minstens zes jaar. De Tour-winnaar blijft met dit monstercontract tot 2027 verbonden aan de wielerploeg uit de Emiraten. 

0 reacties

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).