BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Tosh Van der Sande vrijgesproken na positieve dopingtest tijdens Gentse Zesdaagse: “Ik ben blij en opgelucht met de vrijspraak”

WielrennenGoed nieuws voor Tosh Van der Sande. De renner van Lotto-Soudal is vrijgesproken na zijn positieve dopingtest tijdens de Zesdaagse van Gent. Dat bevestigen zijn advocaten Kristof De Saedeleer en Johnny Maeschalk.

1 reactie

 • glenn wouters

  3 jaar geleden
  En terecht. En nu alles achter U laten en focussen.
 1. “Ik hoop dat ik nu snel ziek word”: diep ontgoochelde Tim Declercq keert met auto terug uit Denemarken na “licht positieve” coronatest
  Play
  TOUR DE FRANCE
  1

  “Ik hoop dat ik nu snel ziek word”: diep ontgoochel­de Tim Declercq keert met auto terug uit Denemarken na “licht positieve” coronatest

  “K*t”, zegt Tim Declercq. Hij zal het wel drie keer zeggen. Want Tim Declercq (33) rijdt dan toch niet de Tour de France. De onvermoeibare renner in de ploeg van Patrick Lefevere testte dinsdagmorgen “licht positief” op Covid-19. Zijn plaats in de achtkoppige Tourploeg wordt ingenomen door de nieuwe Franse kampioen Florian Sénéchal. “Omdat het een lage virale lading betreft is de kans klein dat anderen zijn besmet”, zegt ploegdokter Toon Cruyt.