Tiesj Benoot.
Volledig scherm
Tiesj Benoot. © BELGA

Topweek voor Tiesj: Benoot verwelkomt dochtertje én trekt naar ploeg Van Aert

WielrennenWat een tweedaagse voor Tiesj Benoot (27). Maandag werd hij voor de eerste keer papa, gisteren ging ook zijn sportieve toekomst er weer wat rooskleuriger uitzien. Zijn contract bij Team DSM werd ­ontbonden, volgend jaar rijdt hij voor Jumbo-Visma.

7 reacties

 • Mieke Ponet

  6 maanden geleden
  Eindelijk krijgt Wout een aantal renners rond hem die voor hem zullen rijden, maar beter laat dan nooit en nu kan hij met gelijke wapens naar de finale van een klassieker. Tiesj is een zeer goed renner maar kan voor geen meter spurten en dat is een groot nadeel in één dag wedstrijden.
 • Kjell Van daele

  6 maanden geleden
  Daar gaat hem geen prijzen winnen
 • Jonah Kemps

  6 maanden geleden
  Nu hij minder druk gaat voelen omdat hij in de schaduw van Van Aert kan blijven gaat hij mogelijks nog wat grote koersen winnen want de Tiesj van de strade 2018 was indrukwekkend maar die versie hebben we nooit meer terug gezien.
 • pierre de smet

  6 maanden geleden
  Een goede helper wat Benoot zeker is , is meer dan zijn geld waard . Ben blij voor hem
 • Johan Planckaert

  6 maanden geleden
  ideale bliksemafleider en helper van Van Aert.
 1. KOERS KORT. Jean-Luc Vandenbroucke opgenomen in ziekenhuis na val - Alaphilippe kan mee op trainingskamp met de ploeg
  Wielrennen
  2

  KOERS KORT. Jean-Luc Vandenbrou­c­ke opgenomen in ziekenhuis na val - Alaphilip­pe kan mee op trainings­kamp met de ploeg

  Voormalig profwielrenner Jean-Luc Vandenbroucke in het ziekenhuis beland na een val met de fiets tijdens een recreatieve rit. De Moeskroenenaar, die over exact een week zijn 67ste verjaardag viert, brak zijn sleutelbeen en zes ribben. Hij moet enkele dagen in het ziekenhuis van Moeskroen verblijven, maar moet niet geopereerd worden. “Ik verloor mijn evenwicht en daardoor de controle over mijn fiets, waarna een val onvermijdelijk was”, legde de oud-renner uit. “Tijdens mijn carrière heb ik mijn sleutelbeen nooit gebroken”, wist hij nog te vertellen.