Ilan Van Wilder.
Volledig scherm
PREMIUM
Ilan Van Wilder. © Photo News

Toptalent Ilan Van Wilder verkommert in conflict met DSM: “Hij komt nauwelijks nog aan koersen toe dit seizoen”

WielrennenWie gelijk heeft? Gelijk krijgt? Bijzaak. De impasse waarin Ilan Van Wilder (21) en Team DSM zich bevinden, kent alleen maar verliezers. En vooral: Belgisch toptalent dat zit te verkommeren. “De jongen ligt met zichzelf in de knoop.” Vanwaar het conflict? En halen ze bij Lotto-Soudal alsnog hun gram? 

16 reacties

 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  @Peter Berg. Vansevenant is verleden jaar prof geworden. In de Waalse Pijl toonde hij onmiddellijk zijn kunnen. De personen waar jij ook spreekt zijn super talenten..zoals onze Eddy Merckx.
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Als je met een ploeg in zee gaat ,dan weet je wat de manier van werken is,en prof zijn is nu eenmaal anders dan 10jaar geleden.
 • Herman Van Arendonk

  2 maanden geleden
  Bij DSM zijn al veel goede renners vertrokken de laatste 4 jaar. Dat moet wel aan de ploegleiding liggen.
 • Peter Berg

  2 maanden geleden
  Ik hoor al 2j dat we toptalenten zoals van Wilder, van houcke , vansevenant etcetera hebben maar telkens er een berg op het parcours ligt gaan ze er dadelijk af. Geef mij maar echte talenten zoals Pogacar en Bernal die al op hun prille twintigste grote rondes wonnen.
 • wil baken

  2 maanden geleden
  De wet op arbeid toepassen, doen de voetballers ook. Dit kan echt niet. Die ploeg is doorgeslagen.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.