Stan Dewulf, Greg Van Avermaet en Oliver Naesen, elk met hun gastronomische specialiteit.
Volledig scherm
PREMIUM
Stan Dewulf, Greg Van Avermaet en Oliver Naesen, elk met hun gastronomische specialiteit. © Photo News

Topatleten én levensgenieters, de gastronomische Belgen van AG2R-Citroën: “Wat een pintje is voor de wielerfan, is koffie voor mij”

WielrennenVasten en afzien kunnen ze, maar lekker eten en drinken, dat kennen ze ook. Wij serveren u: het driesterrenmenu van AG2R-Citroën. Met een veel te bescheiden hobbykok, een koffieverslaafde en een bierbrouwer. Schol, en smakelijk. “Ik ben overtuigd dat een atleet beter te veel eet dan te weinig.”

1 reactie

 • Ferdinand Nuyts

  2 maanden geleden
  Greg Van Avermaet zou beter aan zijn zweetdief imago werken.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Arvid de Kleijn wint eerste etappe Ronde van Turkije, Philipsen en Cavendish komen er niet aan te pas
  Wielrennen
  3

  Arvid de Kleijn wint eerste etappe Ronde van Turkije, Philipsen en Cavendish komen er niet aan te pas

  Arvid de Kleijn heeft de eerste etappe in de Ronde van Turkije gewonnen. In een massasprint haalde de 27-jarige Nederlander het nipt voor Halvorsen. Cavendish en Philipsen kwamen er niet aan te pas. Deze eerste etappe in de Ronde van Turkije stond in het teken van de terugkeer van Fabio Jakobsen in het peloton. De Nederlandse sprinter maakte vorig jaar in de Ronde van Polen een doodsmak en is na een lange revalidatie weer renner.
 1. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal

 2. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool