Toon Aerts.
Volledig scherm
Toon Aerts. © BELGA

Toon Aerts spaart haar voor mogelijk extra onderzoek in dopingzaak

WielrennenToon Aerts, de man die zijn haar níet kort liet knippen. En al sinds januari rondloopt met een Beatle-kapsel. Bewust. De veldrijder, op non-actief sinds zijn afwijkende dopingtest van 19/1, wil in de bewijsvoering van zijn onschuld niets aan het toeval overlaten en voorbereid zijn op eventueel bijkomend onderzoek mócht de Internationale Wielrenunie (UCI) daar naar vragen.

5 reacties

 • rudiger lampaert

  5 maanden geleden
  Het duurd allemaal véél te lang,Staal één Positief, Staal twee Positief. Iedereen gelijk voor de wet, Boete en schorsing in plaats van deksel op de pot te houden door sommigen.!
 • Gino Denil

  5 maanden geleden
  Als sporter ben je verantwoordelijk voor wat er in je lijf gaat en zit. Ook als het cero, met nog tien nullen achter, clenbuterol uit een steak was. Hij beweert dat het ook al veel langer in zijn haar zat. Zal dus moeilijk worden. Want dat is alleen maar extra bewijs dat hij het binnen kreeg. Ook al komt het misschien van een onschuldig lijkend of vervuild voedingssupplement.
 • Liliane Wuyts

  5 maanden geleden
  De tegenexpertise was ook positief, maar dat heeft de ploeg wijselijk verzwegen.
 • Lucien Mertens

  5 maanden geleden
  Het mag zich schamen, zoiets doe je niet!
 • IGNACE DE WULF

  5 maanden geleden
  Enkel het haar op zijn hoofd ?
 1. “Van Aert blijkt niets van die les onthouden te hebben die Van der Poel hem leerde in de Ronde van 2020"
  PREMIUM
  59

  “Van Aert blijkt niets van die les onthouden te hebben die Van der Poel hem leerde in de Ronde van 2020"

  Ook Michel Wuyts zag gisteren hoe Wout van Aert in de sprint niet opgewassen bleek tegen Mathieu van der Poel op het WK veldrijden. Volgens de VTM-commentator heeft Van Aert “niets geleerd van de les die hij kreeg” in de Ronde van Vlaanderen 2020 en dat deze klap zelfs “harder aankomt” dan die van drie jaar geleden. “Wie ooit uitgekraamd heeft dat Van Aert in een sprint bergop Van der Poel mores zou leren heeft gedwaald.”