Links: Remco Evenepoel en Lotte Kopecky.
Rechts: Tom Van Damme.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Remco Evenepoel en Lotte Kopecky. Rechts: Tom Van Damme. © PhotoNews/Belga

Tom Van Damme, trotse en tevreden bondsvoorzitter na ‘beste WK in 25 jaar’: “Remco, Wout en Lotte doen jongens en meisjes dromen”

Wielrennen“Content.” Krachtiger kan Tom Van Damme (61), voorzitter van Belgian Cycling, zijn gevoel na het succesvolle WK niet samenvatten. Down under geniet hij nog even na. Maar kijkt hij ook al vooruit. “Wij, als federatie, moeten hetzelfde hoge niveau blijven halen als Remco, Wout en Lotte.”

1 reactie

 • Tom De Ketelaere

  2 maanden geleden
  Zonder Van Damme.was dit niet gelukt 😆
 1. Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Hotels-team
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  3

  Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Ho­tels-team

  Vandaag verstrijkt de laatste deadline voor het ambitieuze wielerproject van de Franse ex-prof Jérôme Pineau. Krijgt hij zijn fors geüpgrade B&B Hotels-team alsnog op de rails? Of gaat de ploeg definitief op in rook? Dat laatste zou een sportief én menselijk fiasco betekenen. “Ik wil heel graag geloven dat het goedkomt.”
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.