Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tom Pidcock verlengt contract tot eind 2027, maar relativeert favorietenrol: “Alles moet in juiste plooi vallen”

WielrennenWe interrupt this program to bring you a special report.” Pal op het middaguur kwamen ze ermee, bij Ineos. De contractverlenging van Tom Pidcock, verpakt in een originele videoboodschap. Tot eind 2027! Aan een jaarsalaris van 3 à 4 miljoen euro, naar verluidt.

1 reactie

 • nicole haeck

  12 maanden geleden
  Ga niet kijken als Wout niet start 😢
 1. Michel Wuyts en Jan Bakelants, het commentaarduo van Milaan-Sanremo: "Van der Poel kan nog meer uit carrière halen in een ploeg zoals Ineos of Quick.Step”
  PREMIUM
  29

  Michel Wuyts en Jan Bakelants, het comment­aarduo van Mil­aan-Sanremo: "Van der Poel kan nog meer uit carrière halen in een ploeg zoals Ineos of Quick.Step”

  Michel Wuyts (66) had gemakkelijk de vader van Jan Bakelants (37) kunnen zijn. Zaterdag zitten ze samen in de commentaarcabine van Milaan-Sanremo (live op VTM). Bakelants, het groentje en Wuyts, de ervaren rot. “Toch zal ik meer van Jan leren dan omgekeerd. Hij kent alle ins en outs van het peloton, hij is maandag nog met Van Aert gaan fietsen.” Een exclusief dubbelinterview over La Primavera, goede wijn, Van der Poel en de afwezigheid van de “enige renner die misschien bij machte is om Pogacar te volgen als die van ver aanvalt.”
 2. Wout van Aert, klaar voor wat ‘zijn’ voorjaar moet worden: “Dat ik weet-ik-wat-allemaal moet winnen? Ik vind dat ik nérgens iets moet bewijzen”
  PREMIUM
  13

  Wout van Aert, klaar voor wat ‘zijn’ voorjaar moet worden: “Dat ik weet-ik-wat-allemaal moet winnen? Ik vind dat ik nérgens iets moet bewijzen”

  Gedaan met inrijden, gedaan met opbouwen, gedaan met groeien in koers. Vanaf nu is het menens. In Milaan-Sanremo (live op VTM) moet het erop zijn voor Wout van Aert (28). Maar wordt het incasseren of uitdelen? “Ik ben minder dan vorig jaar”, zegt hij. Maar ook: “Ik was met twijfels gestart aan de Tirreno, maar dat gevoel is nu weg.”