Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tom Dumoulin (31) stopt met onmiddellijke ingang met koersen: “De tank is leeg, de benen voelen zwaar”

WielrennenTom Dumoulin (31) houdt het wielrennen voor bekeken. De Nederlander van Jumbo-Visma nam begin 2021 al een tijd afscheid van het koersen, omdat hij zich nog moeilijk kon opladen. Eerder dit jaar raakte bekend dat dit zijn laatste jaar op de fiets zou zijn, maar nu laat zijn team weten dat hij met onmiddellijke ingang afscheid neemt. “Ik heb er keihard voor gewerkt, ik heb er jarenlang heel veel passie en plezier uitgehaald en schitterende prestaties neergezet. Dat ga ik onthouden”, aldus de ex-winnaar van de Giro.

47 reacties

 • yvo mast

  5 maanden geleden
  Er is een tijd van komen en gaan. Volgens mij en buren out die al lang aan het smeulen was. Dus stoppen was de juiste keuze en had het al vroeger moeten doen. Focussen op iets anders nu wat je graag doet en waar je je terug kunt opladen.
 • Jan Van Bavel

  5 maanden geleden
  Een goede gezondheid en veel geluk gewenst. Het ga je goed Tom,
 • Wim David

  6 maanden geleden
  Is na 2 absolute topjaren mentaal gekraakt. Na een fysieke blessure is het al keimoeilijk op terug te komen. Maar als het tussen de oren niet meer wil, dan is het over.
 • guy raeymakers

  6 maanden geleden
  Het gaat je goed Tom veel succes in de rest van je leven
 • wim rooyakkers

  6 maanden geleden
  Bijna twee in de ziekenkas bij Jumbo,beetje fietsvakantie in het buitenland, en zo rijden er nog meer rond,tegenwoordig alles op stage,en minder koersdagen.en de sponsors maar betalen.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).