Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © Photo News

Tom Boonen zou transfer van Remco Evenepoel naar Ineos niet toejuichen: “Lefevere kan het gewoon niet maken om Remco nu te laten gaan”

WielrennenRemco Evenepoel naar Ineos Grenadiers: onze analist Tom Boonen zou de wereldkampioen de overstap afraden. Volgens onze analist heeft Evenepoel bij Quick.Step-Alpha Vinyl evenveel kans op de gele trui als bij Ineos. “En Patrick Lefevere kan het eigenlijk niet maken om Remco nu te laten gaan.”

37 reacties

 • yvo mast

  2 maanden geleden
  Vingegaard lijkt me een betere optie voor INEOS voor de 2 volgende jaren, nadien misschien REMCO.
 • Cédric Vervaeck

  2 maanden geleden
  Als ineos plots afkomt met een loon van 10 miljoen € / jaar voor onze Remco … en een transfersom van 20 miljoen€ die ze kunnen afschrijven op 5 jaar 🤓 . Zelden iemand geweten in topsport die neen zegt tegen het grote geld.
 • Azaire Vanhoutte

  2 maanden geleden
  had INEOS ook zo zorgzaam geweest na zijn val in Lombardije ik geloof het niet, je heb gezien hoe ze andere renners hebben laten vallen ,maar ja geld betekend veel maar is niet alles misschien kan je wel meer luxe permitteren wat is belangrijkst vriendschap in een ploeg of jaloezie !!!!
 • steven feyaerts

  2 maanden geleden
  Alleen al uit respect blijf je bij Patrick op dit moment.
 • Robin Van Camp

  2 maanden geleden
  Wat Boonen zegt of denkt doet er hier niet toe. Het is maar praat voor de vaak. Wat Remco ervaart is hier van belang. Heeft hij het gevoel dat de ploeg hem steunt en nog verder een ploeg kan ontwikkelen rond hem of zit Lefevre op zijn tandvlees en kan hij niemand van niveau nog binnenhalen? De tour is de Vuelta niet. De tour is van een ander niveau, daar kan men een ploeg aan flarden rijden in maar één etappe. Kies en beslis wijs Remco en vergeet niet, enkel het eigenbelang telt in de sport.