Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Tom Boonen vindt uithaal Van Aert richting Van der Poel nergens voor nodig: “Zet je erover, Wout”

WielrennenVuurwerk in Gent-Wevelgem. Maar toch zinderde er één ding na: de stevige taal van Wout van Aert richting zijn concurrent Mathieu van der Poel. Onze analist Tom Boonen weet als geen ander dat er tussen kampioenen geen cadeaus worden uitgedeeld en geeft van Aert wat goede raad. “Als Wout zich daar niet kan overzetten, zal hij nog vaker koersen verliezen op deze manier, vrees ik.”

73 reacties

 • philippe dierickx

  4 maanden geleden
  En toch heeft hij gelijk. Zo hebben ze freddy maertens destijds ook enkele klassiekers ontstolen uit pure jaloezie.
 • Pierre Dubois

  4 maanden geleden
  Tom Boonen heeft overschot van gelijk. Van Aert is een heel slechte verliezer. Kan nog heel veel leren van Mathieu Vanderpoel.
 • LUDO SPRANGERS

  4 maanden geleden
  Iedereen koerst met de middelen die hij heeft. Joop Zoetemelk was destijds altijd wieltjeszuiger. Dat had toch ook zijn charmes. “Twee honden vechten voor een been etc” Uit de oude doos Beheydt klopte van Looy in WK .Beheydt heeft nooit nog een koers gewonnen!
 • Albric Paridaens

  4 maanden geleden
  Meneer Boonen uw tekst in HLN is er compleet naast, VDP heeft wel degelijk op het wiel van WVA gereden, hij ging hem telkens terughalen om in zijn wiel te kruipen. De tweede Zoetemelk is geboren.
 • Paul Cannaerts

  4 maanden geleden
  Zouden wij niet moeten blij zijn dat we heden zulke paar wielrenners hebben ik heb een mooie wedstrijd gezien en iedereen reed voor wat hij waard was en in volle strijd gebeurt al wel iets waar achteraf kan over gesproken worden maar beide van deze sporters verdient heel veel respect en ook Tom Boonen verdient dat of zijn jullie vergeten wat die gepresenteerd heeft en dan de gewone jongen is gebleven dat verdient heel veel aanzien dus probeer de positieve kant te zien.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. "Brugse beursgang slim plan: zo kan kapitaalverhoging gebruikt worden om stadion te bouwen"
  Play

  "Brugse beursgang slim plan: zo kan kapitaal­ver­ho­ging gebruikt worden om stadion te bouwen"