Volledig scherm
© belga

Tom Boonen opent pastabar in Sint-Truiden

Tom Boonen en diens ex-manager en CEO van Lotto-Soudal, Paul De Geyter, hebben vanavond hun Italiaans restaurant, Roberta Pastabar, geopend in Sint-Truiden. De twee werken samen met Fillipo Catania, uitbater van het Truiense restaurant L'Angelo Rosso. Boonen wil naar eigen zeggen "mensen gelukkig maken met een verse pasta".

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. KOERS KORT. Geschke trekt naar Cofidis - Visbeek performance manager bij Circus-Wanty Gobert
  Wielrennen

  KOERS KORT. Geschke trekt naar Cofidis - Visbeek performan­ce manager bij Cir­cus-Wan­ty Gobert

  CCC houdt er na dit seizoen mee op en dus moeten de renners elders onderdak zoeken. Zo fietst Greg Van Avermaet vanaf volgend seizoen bij AG2R en nu heeft ook Simon Geschke een nieuwe ploeg gevonden. De 34-jarige Duitser tekende een contract voor één seizoen bij Cofidis. “Dit is een keerpunt in mijn carrière, een nieuw hoofdstuk dat ik met veel enthousiasme aansnijd”, reageerde Geschke op de sociale media van het Franse WorldTour-team.
 3. Victor Campenaerts maakt zich zorgen: "Misschien wel laatste profkoers gereden"

  Victor Campe­naerts maakt zich zorgen: "Misschien wel laatste profkoers gereden"

  Victor Campenaerts is er niet gerust in. De werelduurrecordhouder en Kristallen Fiets 2018 ligt nog tot eind 2022 onder contract bij zijn huidige team NTT. Maar de hakbijl dreigt voor het Zuid-Afrikaanse WorldTourteam. Volgens zijn manager Jef Van den Bosch is er reële interesse van andere ploegen op het allerhoogste niveau. Campenaerts, die morgen 29 wordt, bevestigt bij Sporza. "Er lopen gesprekken met twee WorldTourteams en mijn huidige ploeg. Maar iets concreets voor 2021 is er voorlopig niet. Zelfs geen aanbiedingen tegen mindere voorwaarden. In de Giro heb ik veel wakker gelegen over mijn toekomst. Meteen ook de verklaring waarom ik twee weken minder presteerde. Het bezorgt me veel stress. Ik wil niet doemdenken en het lijkt me erg onwaarschijnlijk, maar... misschien heb ik zondag wel mijn laatste profwedstrijd gereden."
 1. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag

 2. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"