Boonen, Van Aert en Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Boonen, Van Aert en Evenepoel. © PhotoNews/Belga

Tom Boonen kruipt in het hoofd van de bondscoach: “Ik zou Evenepoel altijd meenemen. Hij boezemt angst in”

WielrennenAlle ballen op Wout van Aert. Was Tom Boonen (40) bondscoach, dan zou het WK simpel zijn: één kopman en al de rest in dienst. “Geen Vlaams gedoe. Geen halve compromissen”, zegt onze analist, die vindt dat Van Aert gerust eens op tafel mag slaan. Boonen heeft het ook over de ideale WK-tactiek, één andere Belg die zich tot de finale mag sparen en - uiteraard - de kwestie-Evenepoel.

28 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Wellens heeft niets in zijn benen en je zou wel hem meenemen ? Ernstig blijven aub , Remco verdient het . Er zijn nog Belgen die geen selectie verdienen . 1 heeft er openlijk toegeven dat hij daar niets kan doen . Chapeau daarvoor .
 • nicole haeck

  2 maanden geleden
  @lisette dan zal Remco zeker niet winnen want heeft altijd zijn ploeg nodig.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Heel experts hier met allerhande meningen, de koersen met Landen ploegen worden altijd met kopmannen gereden, dus wie is de beste renner op dit ogenblik in België en dat is Wout dat zal waarschijnlijk niemand ontkennen op een verloren mening na. Het is toch logisch dat de bondscoach en Wout overleggen wie zal meegaan zo was het in het verleden en zo is het in de toekomst. De vraag is wie zijn de beste helpers voor Wout?
 • ANDRE AERTS

  2 maanden geleden
  En heeft Remco reeds een koers van 270km in de benen met al zijn gezondheidsproblemen?
 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  2 maanden geleden
  En V A ,, knechten nodig?? Ieder voor zich. En kan je het niét alléén,,blijf dan THUIS.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?