Tom Boonen zag in Kuurne-Brussel-Kuurne een enorm sterke Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Boonen zag in Kuurne-Brussel-Kuurne een enorm sterke Mathieu van der Poel. © Photo News

Tom Boonen kijkt uit naar komst Van Aert, maar “kleef Mathieu gerust het predicaat ‘topfavoriet’ op voor de Strade Bianche”

WielrennenWinst voor Davide Ballerini in de Omloop en voor Mads Pedersen in Kuurne. En toch waren Julian Alaphilippe en Mathieu van der Poel dé mannen van het openingsweekend, vindt Tom Boonen. En daar komt straks nog eentje bij. “Ik kijk vol verwachting uit naar het moment waarop Wout van Aert afdaalt van zijn berg”

16 reacties

 • MARC POELMAN

  1 maand geleden
  Wout Van Aert was indrukwekkend maar Mathieu was beter, zo simpel is het. Indrukwekkend!
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Een ding is zeker in België, het chauvinisme is weer top,
 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  patrick de bock , indien VDPoel zo schitterd zoals Van Aert verleden jaar , in de klassiekers , de ronde en de WK schappen , dan plaats ik Mathieu op gelijke hoogte van Wout !
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Roger kan blijkbaar VDP niet horen of zien. Wel, ik ben er fan van! Het is een fantastisch renner en hij is supersympathiek. Enne, hij is beter van VA.
 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  VDP heeft Kuurne-B-K als training opgevat. Je zal hem zo'n exploot niet zien uithalen in RVV,Parijs-Roubaix of Luik-Bastenaken-Luik. En Roger Deprez VDP is stukken beter dan vorig jaar toen hij tijdens de lockdown te gek deed en daardoor overtraind aan de start van de Strade Bianchi stond. Ik zeg niet dat hij gaat winnen , Wout en Julian zullen ook wel goed zijn maar door het ijs zakken zoals vorig jaar , vergeet het.
 1. Sterke Teuns mist de beslissende move: “Frustrerend dat ik er net niet bij geraak”
  Play
  Wielrennen

  Sterke Teuns mist de beslissen­de move: “Frustre­rend dat ik er net niet bij geraak”

  Dylan Teuns reed een sterke koers, maar onze landgenoot kon net niet z’n wagonnetje aanpikken bij Pidcock en Van Aert. “De conditie is goed en ik heb me gesmeten. Op de Hertsstraat zat ik net iets te ver om mee te schuiven. Bij elke passage zat ik goed gepositioneerd, behalve bij de laatste beklimming. Alle renners leken me sterk, dus ik had niet gedacht dat daar een gat zou vallen. Op de Moskesstraat speelde ik alles of niets en strandde ik op zo’n 10 meter. Frustrerend.” Teuns kan wel met vertrouwen toeleven naar de Amstel en de Ardennenkoersen. “De vorm is goed, maar in de komende koersen hoop ik een zege of podiumplaats uit de brand te slepen.”
 1. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal

 2. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool