Tom Boonen en Johan Museeuw maken het ultieme voorjaarsrapport in onze HLN SPORTCAST: “Asgreen de man van het voorjaar, Strade mooiste koers”

HLN SportcastIn een nieuwe HLN SPORTCAST blikt Stijn Vlaeminck met Tom Boonen en Johan Museeuw terug op het klassieke wielervoorjaar. Boonen en Museeuw maken - elk met hun rode pen - het ultieme eindrapport op. Wie waren de meest bepalende figuren en wie bleef onder de verwachtingen? 

23 reacties

 • michel augusteyns

  2 jaar geleden
  Een dikke pluim voor Stijn voor de leuke podcasts .
 • Gunther Persoon

  2 jaar geleden
  Tom is geen Van Aert liefhebber,hij weet altijd iets om hem niet te moeten bejubelen,schrik dat hij de schaduw van Wout zou worden,terwijl hij het al een beetje is,Wout is veelzijdiger van cross,tijdrijden klimmer tot sprinter,Tom is trouw aan Lefevere ....nog zo éénne!!!
 • Bon Valkiers

  2 jaar geleden
  Voor mij toch ook Pogacar als dé wielrenner van het voorjaar voor Wout Van Aert. Als je in een voorjaar UAE, Tirreno en LBL wint en een derde plaats behaalt in Baskenland, tja dan is er toch weinig discussie hoor. Wout Van Aert zeer knap natuurlijk, maar een verschil van 69 tegen 8% in deze poll, ja dat klopt langs geen kanten hoor. Daar zal wel een héél groot stuk Vlaams chauvinisme voor iets tussen zitten.
 • Linda D'Haese

  2 jaar geleden
  Dat Tom en Johan voor Asgreen kiezen verwondert mij niet zijn niet neutraal hebben ook jaren voor die ploeg gereden
 • Patrick Wallaert

  2 jaar geleden
  Inderdaad, Is al sikwijls gebleken. Boonen is niet echt fan van Van Aert , en Boonen is altijd bij Quick Step geweest dus logisch dat hij een renner van Quick Step als DE renner van het voorjaar beschouwd . Asgreen heeft twee dikke koersen gewonnen ( RVV en E3 ) maar daarbuiten niet veel potten gebroken . Wout won 4 wedstrijden en daarbuiten bijna altijd top 10 en zelfs dikwijls top 3 . Dus is overduidelijk . Dan vind ik Pogacar en Pidcock nog beter dan Asgreen.