vincent duterne/photo news
Volledig scherm
PREMIUM
© vincent duterne/photo news

Tom Boonen en Dirk De Wolf ‘scheuren’ door het voorjaar en blikken vooruit: “Drie weken lang zijn kl*ten afdraaien voor Roglic, sorry daar zijn andere jongens voor dan Wout”

WielrennenDit klassieke voorjaar mag na de zege van Tadej Pogacar in Luik de archiefkast in. In een Donkervoort D8 Cosworth van 1996, pareltje uit zijn Iconiccars-collectie, scheurt huisanalist Tom Boonen er met ex-LBL-winnaar Dirk De Wolf nog één keer ‘full speed’ doorheen. En ze kijken al eens in hun glazen bol, want met onder meer de Giro en de Spelen komt er nog heel wat moois aan. “Wat er mogelijk is voor Evenepoel in de Giro? Minstens top 5! Remco heeft hard gewerkt: er hingen er geen meer aan bergop. Zelfs die met een elektrische velo moesten eraf.”

10 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Ik begrijp best wat ze aangeven maar wat staat er in de overeenkomst met Jumbo?
 • robrecht Peeters

  1 jaar geleden
  hoeveel ploeggenoten van Rik Van Looy kunnen niet met een palmares uitpakken behaald uitsluitend behaald wanneer bij Rik II aan de slag. Bij Merckx uitsluitend eens zijn Waalse ploeggenoot waarvan de naam mij ontsnapt. Hoeveel Vlaamse ploeggenoten van Merckx pleegden reeds zelfmoord. Ongezien en waar niemand en zeker niet de Knokkenaar Camps commentaar iets over kwijt wil
 • bob jansens

  1 jaar geleden
  @Georges Schiettecatte en Bern Vermeulen, Wout heeft idd heel veel te danken aan het Jumbo-Visma-team. Ondertussen werd zijn contract aangepast (incl verlenging tot eind 2024) en zou hij in de top 10 van best betaalde wielrenners zitten, dus normaal dat hij doet wat de ploegleiding hem vraagt...
 • carine maerten

  1 jaar geleden
  de 2 zagen ,die denken dat ze alles weten,altijd commentaar op wout op remco dat ze eens in hun verleden bladeren
 • Georges Schiettecatte

  1 jaar geleden
  Voor wat Remco betreft in de Giro... verkoop het vel niet voor de beer geschoten is zou ik zeggen. Hij is in staat daar een grootse prestatie te leveren, maar hij moet het nog bewijzen. Wout Van AERT heeft alle kansen gekregen bij Jumbo na het debacle bij zijn vorige ploeg. Heeft de kansen gegrepen...En hoe!! Daarom stelt hij zich nederig op en dit siert hem, zal ons nog verbazen wacht maar af !!