Tim Merlier.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Merlier. © Photo News

Tim Merlier over droomtransfer naar Quick.Step: “Er is nog nooit een sprinter mislukt bij deze ploeg”

WielrennenWat al sinds mei de ronde doet in radio peloton, is eindelijk bevestigd door Patrick Lefevere en Tim Merlier (29). De Belgisch kampioen koerst volgend jaar voor Soudal - Quick.Step als vervanger van Mark Cavendish. “Zijn palmares evenaren, zal nooit lukken. Ik ga mij zeker niet Cavs vervanger noemen.”

3 reacties

 • Rika Desmet

  6 dagen geleden
  Zal er nog spijt van krijgen
 • Jeannine Vervoort

  1 week geleden
  Veel succes gewenst voor Tim . Hopen dat hij er geen spijt van ga krijgen
 • Henk Juwet

  2 weken geleden
  Niet te hard van stapel lopen Tim hopelijk ben jij niet de eerste
 1. KOERS KORT. Julie Van de Velde knap derde in koninginnenrit Ronde van Scandinavië - Kim de Baat afgevoerd na zware val
  Wielrennen
  1

  KOERS KORT. Julie Van de Velde knap derde in koningin­nen­rit Ronde van Scandina­vië - Kim de Baat afgevoerd na zware val

  Belgisch kampioene Kim de Baat is zwaar ten val gekomen tijdens Heusdenkoers. Onze 31-jarige landgenote was even buiten bewustzijn en werd nadien afgevoerd naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk welke schade ze juist heeft opgelopen, maar De Baat is in elk geval gewond aan het gezicht. Vorige maand brak ze nog haar sleutelbeen, waarna ze alsnog aan de Tour de France Femmes deelnam.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.