Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Tiesj is onvervangbaar”, zegt de bondscoach, maar één van deze drie namen mag het straks toch proberen

WielrennenEen gebroken nekwervel na een botsing met een wagen op hoogtestage in Italië maakte een einde aan het seizoen van Tiesj Benoot. Pijnlijk voor de nummer drie van San Sebastian. Ook een domper voor bondscoach Sven Vanthourenhout, die op zoek moet naar een nieuwe wegkapitein voor zijn WK-kopmannen Evenepoel en Van Aert. Op zijn shortlist staan drie namen.

122 reacties

 • Rudi Pieters

  4 maanden geleden
  Veel sterkte tiesj ik kom terug zou de terminator zeggen
 • Jan Benoot

  4 maanden geleden
  Goed herstel Tiesj
 • Raymond De Roeck

  4 maanden geleden
  Spoedig herstel,Tiesj.
 • francois demunter

  4 maanden geleden
  Een goed herstel gewenst . We missen je nu al.
 • Francois De Moor

  4 maanden geleden
  Sterkte Tiejs ,
 1. KOERS KORT. Lefevere haalt ex-manager Lotto-Soudal binnen - Rickaert onderging nieuwe operatie aan vernauwde liesslagader
  Wielrennen
  3

  KOERS KORT. Lefevere haalt ex-manager Lot­to-Soud­al binnen - Rickaert onderging nieuwe operatie aan vernauwde liesslag­ader

  Valérie D’Haeze, in mei van dit jaar opgestapt als Operations & Administration Manager bij Lotto-Soudal, gaat in 2023 aan de slag bij... Soudal-Quick.Step. Dat bevestigde teambaas Patrick Lefevere. “Valérie versterkt op freelance basis ons logistieke compartiment, waar logistiek verantwoordelijke Julie Verrept momenteel met zwangerschapsverlof is.” D’Haeze komt niet terecht in een voor haar volstrekt onbekende omgeving, stipt Lefevere aan. “In het verleden werkte ze bij Lotto al heel nauw samen met onze huidige CFO Geert Coeman.” (BA/BVDC)
 2. Niels Albert brandt Vanthourenhout, Sweeck en co vooruit in strijd tegen ‘Grote Drie’: “Geloof erin en vécht”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  1

  Niels Albert brandt Vanthouren­hout, Sweeck en co vooruit in strijd tegen ‘Grote Drie’: “Geloof erin en vécht”

  Onze columnist Niels Albert zag dit weekend de rentree van de wereldkampioen in het veld. Was het in Merksplas duidelijk dat hij nog niet zoveel op de crossfiets had gezeten, dan zag je daar zondag in Overijse niet veel meer van, klinkt het. Maar het idee dat Pidcock vanaf volgend weekend moeilijk te verslaan zal zijn, daar doet onze columnist niet aan mee. “Als Vanthourenhout in Overijse één belangrijk signaal gaf, dan is het wel dat het kán.” Ook als Van der Poel en Van Aert terugkeren. Vandaar zijn warme oproep: “Werp niet bij voorbaat de handdoek.”