Tiesj Benoot
Volledig scherm
Tiesj Benoot © BELGA

“Tiesj Benoot stapt op bij DSM”

WielrennenTiesj Benoot zou zijn contract met Team DSM verbreken, dat schrijft Wielerflits. De voorbije weken zou een onherstelbare breuk ontstaan zijn tussen de 27-jarige renner en het team. Beide partijen zouden nu rond de tafel zitten om de vroegtijdige verbreking verder te bespreken.

7 reacties

 • Peter John Vermeersch

  1 jaar geleden
  Tiesj succes in uw volgende ploeg. De verwachtingen zijn niet helemaal ingelost. Dus kopman, neen, wissel kopman in kleinere wedstrijden ja
 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Zal wel andere ploeg vinden maar zal geen monster contract moeten verwachten en zal vooral als luxeknecht moeten dienen want hij wint veel te weinig om een kopman te zijn (niet explosief en geen sprint en bergop net niet bij de top)
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Samen met Lotto veruit de 2 slechtst geleide ploegen in het peloton. Had hij vooraf kunnen weten eigenlijk. Nu heeft hij bij die 2 rotslechte ploegen gereden, kan dus alleen maar beteren
 • willy van dijck

  1 jaar geleden
  Als hij eerst eens probeer een goede prijs te rijden, hij had beter bij lotto gebleven daar rijd nog zo iemand die alles kan.
 • Rudy Van der Eecken

  1 jaar geleden
  Zou goed passen binnen alpecin. Krijgt dan misschien ook eens de kans.
 1. Van Aert heeft de blik van de killer, Van der Poel snuift en trekt de bovenlip op: waarom het WK in Hoogerheide het spannendste in jaren wordt
  PREMIUM
  Veldrijden
  19

  Van Aert heeft de blik van de killer, Van der Poel snuift en trekt de bovenlip op: waarom het WK in Hoogerhei­de het spannend­ste in jaren wordt

  De ene zijn ogen schoten vuur. De andere trok de hele tijd zijn bovenlip op. Na de demonstraties van Wout van Aert (28) en Mathieu van der Poel (28) kondigt het WK veldrijden van komende zondag in Hoogerheide zich aan als een thriller. “Verrast kan ik niet meer worden: ik weet dat Mathieu er zal staan”, aldus Van Aert. “Ik denk niet dat één zo’n versnelling als gisteren zal volstaan om Wout te verslaan”, zegt Van der Poel dan weer. Dit wordt het spannendste WK in jaren.
 2. KIJK. Jakobsen knalt in sprint tegen toeschouwer en ontsnapt maar net aan nieuw drama: “Heb een snee en mijn oog is wat dik”
  Wielrennen
  19

  KIJK. Jakobsen knalt in sprint tegen toeschou­wer en ontsnapt maar net aan nieuw drama: “Heb een snee en mijn oog is wat dik”

  Zou Katowice 2020 weer even door z’n hoofd gespookt hebben? Twee en een half jaar na zijn doodsmak in de Ronde van Polen werd Fabio Jakobsen (26) gisteren in de Ronde van San Juan ei zo na opnieuw het slachtoffer van een sprintdrama. De Nederlander van Soudal-Quick.Step knalde in volle sprint tegen de arm van een filmende toeschouwer. “Dit had veel erger kunnen zijn”, besefte Jakobsen.
 3. Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?
  25

  Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

  Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de Gouden Cross en kans maken op fantastische prijzen!