.
Volledig scherm
. © Baloise Trek Lions

Thibau Nys snelt naar eerste profzege in Ronde van Vlaams-Brabant

WielrennenThibau Nys heeft zijn eerste overwinning bij de profs beet. De 18-jarige zoon van Sven sprintte naar de zege in de openingsetappe van de Ronde van Vlaams-Brabant. Nys is meteen ook de eerste leider.

4 reacties

 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Mooi toch,goed voor het moraal.
 • Peter John Vermeersch

  1 jaar geleden
  Van harte gefeliciteerd met deze overwinning. Je komt er Thibau. Ik heb altijd in jouw talent en werkvermogen geloofd!
 • Ivo Rottiers

  1 jaar geleden
  Als je maar je vader luistert ga je nog vele koersen winnen proficiat man !
 • jacques philips

  1 jaar geleden
  Proficiat Thibau
 1. RECONSTRUCTIE. “Remco werd een beetje nerveus. Ik zei dat hij kalm moest blijven”: zo rolde de Belgische ploeg, ondanks Franse prikken, de rode loper uit voor Evenepoel
  Play
  PREMIUM
  WK WIELRENNEN
  12

  RECONSTRUC­TIE. “Remco werd een beetje nerveus. Ik zei dat hij kalm moest blijven”: zo rolde de Belgische ploeg, ondanks Franse prikken, de rode loper uit voor Evenepoel

  Door het nachtelijke tijdstip is de kans groot dat u het gros van de triomfrace van Remco Evenepoel in Wollongong hebt gemist. Bij deze een reconstructie van de winnende triomf door de ogen van de bondscoach en de zes helpers die de rode loper uitrolden. “’Ik ben super. Ik wil dat je rijdt.’ Eerst twijfelde ik nog, want we hadden weinig zicht op de koerssituatie.”
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.