Thibau Nys en Sander De Pestel.
Volledig scherm
Thibau Nys en Sander De Pestel. © BELGA/Twitter

Thibau Nys krijgt na derde plek in Antwerp Port Epic de wind van voren: “Gelieve volgende keer je collega’s niet van de baan te rijden”

WielrennenThibau Nys werd vandaag knap derde in de Antwerp Port Epic, maar vrienden heeft hij niet gemaakt in het peloton. Sander De Pestel, renner bij Sport Vlaanderen-Baloise, richtte zich na de koers tot Nys met een niet mis te verstane boodschap. “Spijtig dat je respect in het peloton ver te zoeken is.”

22 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  1 maand geleden
  Sommige renners zijn nu eenmaal behendiger dan anderen. Het is toch niet de schuld van Thibeau dat die gast geen bocht kan nemen
 • Eddy Grysouille

  1 maand geleden
  @JosDeDecker Dat Remco zijn stuurkunsten niet onder handen heeft is duidelijk, maar hij maakt misbruik van dit euvel en doet het meermaals vrijwillig, is mijn mening.
 • Peter Buyck

  1 maand geleden
  Ik zou aan Sander De Pestel en consoorten willen vragen: gelieve je mindere wielergoden niet van de weg te rijden alsof je op training alleenheerser bent op de openbare weg. Het kan echt niet kloppen dat Strava claimt dat men 50 km/u kan halen in de buurt van kruispunten, landelijke wegen, ...
 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  Groot gelijk Wilfried !
 • Jean Pierre Buelinckx

  1 maand geleden
  Los van het feit dat Nys al dan niet in de weg van anderen reed , is de keuze van het parcours van deze APE bedenkelijk triest. Is het nu echt nodig om deelnemers aan deze UCI1.1- wedstrijd over heirbanen, modderpaden en stofferige zandwegels te sturen ? Dit blijkt stilaan mode te worden bij sommige organisatoren. Gevolg: een eindeloze reeks valpartijen en lekke banden. Worden de deelnemende ploegen dan ook vergoed voor deze schade aan het materiaal ?