Volledig scherm
© Photo News

Terugval in herstel Remco Evenepoel die momenteel niet op de fiets zit: “Pijn op plaatsen waar breuken zaten”

WielrennenDe voorbereiding van Remco Evenepoel op het nieuwe seizoen loopt niet van een leien dakje. Evenepoel ondervindt nog steeds last van zijn valpartij tijdens de Ronde van Lombardije en heeft de fiets zelfs al even weer aan de kant gezet: “Ik weet nog niet waar mijn seizoen start.”

19 reacties

 • Yves Steenssens

  1 week geleden
  Een rustpauze inlassen kan wonderen doen als het lichaam er om vraagt - komt wel goed Remco - Wout kwam nog sterker terug en dat voorspelde ik hem .
 • Karel Van Beeck

  1 week geleden
  Te vroeg begonnen makker!
 • Leen Stevens

  1 week geleden
  Is nu in deze weersomstandigheden normaal, bij mij ook overal op breukplekken pijn, vooral bij mistig en vochtig weer, maar hij komt er wel bovenop, veel moed Remco.
 • Stephane Neuville

  1 week geleden
  De opvolging van een topsporter is niet dezelfde dan die van jan met de pet. Remco is omgeven, elke dag van artsen. Ik denk dat die het wel beter zullen weten wat hij moet doen. De vergelijkingen hier zijn niet echt hetzelfde. Hij en zijn omgeving is nuchter genoeg om dit te bepalen.
 • André Van der Poorten

  1 week geleden
  Mijn dochter heeft met een verschil van drie dagen ongeveer hetzelfde voorgekregen . Toen zij op haar bed nog lag ging Remco al met de krukken . Toen vond ik al dat hij al te vroeg begon !
 1. Pogacar wil in 2021 Tour én Vuelta én Tokio: “We zijn nu al sterker dan Jumbo-Visma”
  PREMIUM
  Wielrennen

  Pogacar wil in 2021 Tour én Vuelta én Tokio: “We zijn nu al sterker dan Jum­bo-Vis­ma”

  Zijn leven, zegt Tadej Pogacar (22), is niet veranderd sinds hij op 20 september 2020 de Tour de France won. Hij deed zijn ploegmaats het gebruikelijke uurwerk (een Rolex?) cadeau. En hij trakteerde zichzelf en zijn vriendin enkele malen op een lekker etentje. En verder bleef alles zoals het was. Dat wil zeggen: koersen voor, tijdens en na. “Die Tourzege, dat is al het verleden. Ik kijk liever vooruit.”
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"