Remco Evenpoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenpoel. © BELGA

Terecht geen hoerastemming, al dringt de vraag zich op of déze Remco Evenepoel op WK zomaar aan de kant kan worden gelaten

Wielrennen#trusttheprocess. ‘Sporting Boy’ Remco Evenepoel (21) haalt zijn hashtaginspiratie maar wát graag bij Vincent Kompany. Het is ook hoe zijn successen in de Ronde van Denemarken moeten worden geëvalueerd. “Positief, maar ik heb nog marge.” Terecht geen hoerastemming, maar de vraag dringt zich wel op of déze Evenepoel op het WK zomaar aan de kant zal kunnen worden gelaten.

55 reacties

 • Francois Vaeyens

  2 maanden geleden
  Ik ben een Van Aert fan maar zeker een Remco fan. Toch vind ik het straf dat ze Remco zouden thuis laten. Het gaat hier enkel om de vriendjes.
 • Lisette Van Eester

  2 maanden geleden
  Eddy Merckx heeft in het wereldkampioenschap nooit een hele ploeg in zijn dienst gehad, waarom Wout Van Aert dan wel, ik denk dat Eddy toch een veel betere renner was .
 • Diego Pepre

  2 maanden geleden
  Ik ben fan van Remco en de Belgen maar zou hem thuislaten van WK. Met AP en Asgreen heb ik mijn twijfels of ze VA gaan helpen als het erop aankomt. Zij die zeggen dat Remco niet van ver mocht gaan op OS snap ik niet. Achteraf is het gemakkelijk praten. Remco kon toch niet veel betekenen voor Wout op Mukini pass gezien hij niet goed genoeg was. Als hij wel weggeraakt was had hij meer kunnen betekenen maar dat lukte niet omdat opeens landen begonnen te rijden die we tot dan nog niet gezien hadden.
 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Remco is een groot renner. Hij is pas nog altijd 21 jaar. En 1 jaar verloren in de Ronde van Lombardije... waar hij mee was met de allerbeste. En hij wint. Kleine rondes maar hij wint ze ..
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  De Benelux Tour zal een meetpunt worden.
 1. KOERS KORT. Evenepoel start in Amerikaanse gravelrace - Stybar verlengt met één seizoen bij Lefevere
  Wielrennen
  2

  KOERS KORT. Evenepoel start in Amerikaan­se gravelrace - Stybar verlengt met één seizoen bij Lefevere

  Remco Evenepoel staat op 31 oktober aan de start van de Belgian Waffle Ride in het Amerikaanse Kansas City. De organisatie van de wielerwedstrijd, die deels op gravel wordt gereden, bevestigde zijn deelname via de sociale media. Naast Evenepoel zal ook Mattia Cattaneo, zijn Italiaanse teamgenoot bij Deceuninck-Quick.Step, aan de start verschijnen. De deelnemers wacht een wedstrijd over 178 km doorspekt met een rist gravelstroken.