Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © BELGA

Tekenen van beterschap? Remco Evenepoel trekt ondanks maagklachten stevig door

WielrennenRemco Evenepoel startte vandaag dan toch in de 3de etappe van de Benelux Tour, gewonnen door Taco van der Hoorn. Evenepoel sukkelde met de maag, was niet honderd procent en finishte in het grote pak. Op 20 kilometer van de streep trok hij stevig door. Tekenen van beterschap? 

17 reacties

 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Over dat lek rijden, het was een mecanicien van Shimano en ik vond het laag bij de grond dat de commentator blij was dat de mecanicien bretels aan, beetje lachen met iemand met overgewicht kan niet.
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Remco moet slimmer worden want anders houd hij geen vrienden over in het peloton, renners uitkafferen met grootpraat daar win je niets mee.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Het verschil van voor de val en nu is dat Remco als hij vroeger zei ik vertrek en weg was hij welke ook de omstandigheden waren en nu moet alles meezitten voor de zelfde inspanning en de tijdritten bewijzen dat, op de tijd rit van het W-K kijken of ik gelijk krijg of niet.
 • DANIEL DEGRYSE

  2 maanden geleden
  Hij kan het heel goed uitleggen.maar respect voor iemand z’n job heeft hij niet. Oké de mecanicien was niet van de snelste maar dat ligt aan de directie bij het aanwerven. Remco dat je kan fietsen dat weet iedereen ze hebben je allemaal een beetje overroepen . Behandel nooit een ander zoals jezelf niet wilt behandelt worden!
 • Rik Bogaert

  2 maanden geleden
  Het groot licht bakt er alweer niks van, integendeel, ruzie maken.
 1. KOERS KORT. Staf en renners Deceuninck-Quick.Step rijden nog zeker tot 2026 in BMW-wagens
  Wielrennen
  2

  KOERS KORT. Staf en renners Deceuninck-Quick.Step rijden nog zeker tot 2026 in BMW-wa­gens

  Het Duitse automerk BMW zal ook de komende jaren de wagens voor de staf en renners van Deceuninck-Quick.Step leveren. ‘The Wolfpack’ - die al sinds begin 2019 met BMW rijdt - bereikte een nieuwe overeenkomst tot 2026. Om de verlengde samenwerking te vieren, kreeg wereldkampioen Julian Alaphilippe van het Le Couter en Lemmens – Le Couter BMW-dealership een gloednieuwe BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.