Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © BELGA

Tekenen van beterschap? Remco Evenepoel trekt ondanks maagklachten stevig door

WielrennenRemco Evenepoel startte vandaag dan toch in de 3de etappe van de Benelux Tour, gewonnen door Taco van der Hoorn. Evenepoel sukkelde met de maag, was niet honderd procent en finishte in het grote pak. Op 20 kilometer van de streep trok hij stevig door. Tekenen van beterschap? 

17 reacties

 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Over dat lek rijden, het was een mecanicien van Shimano en ik vond het laag bij de grond dat de commentator blij was dat de mecanicien bretels aan, beetje lachen met iemand met overgewicht kan niet.
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Remco moet slimmer worden want anders houd hij geen vrienden over in het peloton, renners uitkafferen met grootpraat daar win je niets mee.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Het verschil van voor de val en nu is dat Remco als hij vroeger zei ik vertrek en weg was hij welke ook de omstandigheden waren en nu moet alles meezitten voor de zelfde inspanning en de tijdritten bewijzen dat, op de tijd rit van het W-K kijken of ik gelijk krijg of niet.
 • DANIEL DEGRYSE

  2 maanden geleden
  Hij kan het heel goed uitleggen.maar respect voor iemand z’n job heeft hij niet. Oké de mecanicien was niet van de snelste maar dat ligt aan de directie bij het aanwerven. Remco dat je kan fietsen dat weet iedereen ze hebben je allemaal een beetje overroepen . Behandel nooit een ander zoals jezelf niet wilt behandelt worden!
 • Rik Bogaert

  2 maanden geleden
  Het groot licht bakt er alweer niks van, integendeel, ruzie maken.
 1. Tom Boonen toont geen begrip voor kritiek op crossen in de VS: “Als ze eens het vliegtuig moeten nemen, is het plots te ver”
  Play
  Veldrijden
  17

  Tom Boonen toont geen begrip voor kritiek op crossen in de VS: “Als ze eens het vliegtuig moeten nemen, is het plots te ver”

  Vanavond staat in het Amerikaanse Fayetteville de tweede manche van de Wereldbeker veldrijden op het programma, de tweede van drie crossen over de plas. De trip naar de VS blijft voer voor discussie in veldritland - is het de inspanningen wel waard? Tom Boonen neemt in HLN Sportcast een duidelijk standpunt in. “Ofwel stop je met zagen en blijf je een Vlaamse sport, ofwel wil je internationaler worden en klaag je niet als je eens het vliegtuig moet nemen.”