Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © BELGA

Tekenen van beterschap? Remco Evenepoel trekt ondanks maagklachten stevig door

WielrennenRemco Evenepoel startte vandaag dan toch in de 3de etappe van de Benelux Tour, gewonnen door Taco van der Hoorn. Evenepoel sukkelde met de maag, was niet honderd procent en finishte in het grote pak. Op 20 kilometer van de streep trok hij stevig door. Tekenen van beterschap? 

17 reacties

 • Peeters Francis

  10 maanden geleden
  Over dat lek rijden, het was een mecanicien van Shimano en ik vond het laag bij de grond dat de commentator blij was dat de mecanicien bretels aan, beetje lachen met iemand met overgewicht kan niet.
 • Peeters Francis

  10 maanden geleden
  Remco moet slimmer worden want anders houd hij geen vrienden over in het peloton, renners uitkafferen met grootpraat daar win je niets mee.
 • ROGER DEPREZ

  10 maanden geleden
  Het verschil van voor de val en nu is dat Remco als hij vroeger zei ik vertrek en weg was hij welke ook de omstandigheden waren en nu moet alles meezitten voor de zelfde inspanning en de tijdritten bewijzen dat, op de tijd rit van het W-K kijken of ik gelijk krijg of niet.
 • DANIEL DEGRYSE

  10 maanden geleden
  Hij kan het heel goed uitleggen.maar respect voor iemand z’n job heeft hij niet. Oké de mecanicien was niet van de snelste maar dat ligt aan de directie bij het aanwerven. Remco dat je kan fietsen dat weet iedereen ze hebben je allemaal een beetje overroepen . Behandel nooit een ander zoals jezelf niet wilt behandelt worden!
 • Rik Bogaert

  10 maanden geleden
  Het groot licht bakt er alweer niks van, integendeel, ruzie maken.
 1. Jakobsen en Schmid aan het feest, ploegmaat Lampaert uitgesloten na clash met Wellens (waarvoor Lotto-Soudal ook klacht indiende)
  Play
  Baloise Belgium Tour
  53

  Jakobsen en Schmid aan het feest, ploegmaat Lampaert uitgeslo­ten na clash met Wellens (waarvoor Lot­to-Soud­al ook klacht indiende)

  Een dubbelslag voor Quick.Step-Alpha Vinyl in deze Ronde van België. Na een (ellebogen)gevecht won Mauro Schmid het pleit van Tim Wellens in de Gouden Kilometer. Lotto-Soudal diende klacht in, maar even voorheen had de jury Yves Lampaert al uitgesloten voor de akkefietjes met Wellens. “Terecht”, aldus ploegleider Patrick Lefevere. Fabio Jakobsen trok aan het langste eind in de strijd om de dagzege.
 2. Hermans wint koninginnenrit in Durbuy en springt in zwembad, Wellens geeft in klassement vijf honderdsten toe op leider Schmid
  Play
  Wielrennen
  9

  Hermans wint koningin­nen­rit in Durbuy en springt in zwembad, Wellens geeft in klassement vijf honderd­sten toe op leider Schmid

  De Ronde van België stevent af op het kleinste verschil ooit. Met nog één (sprint)rit te gaan heeft de Zwitser Mauro Schmid (Quick.Step) een voorsprong van vijf honderdste van een seconde op Tim Wellens (Lotto-Soudal). Een miniem verschil, maar voor onze landgenoot quasi onmogelijk om nog goed te maken. Quinten Hermans (Intermarché Wanty Gobert) won de koninginnenrit op de Muur van Durbuy.