Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Team Remco ontleed: deze helpers moeten Evenepoel naar succes loodsen in de Ronde van Spanje

VueltaVier Belgen, twee Fransmannen en een Italiaan - samen goed voor 46 grote rondes ervaring - moeten Remco Evenepoel door de Vuelta gidsen. Ploegleider Klaas Lodewyck analyseert de zeven helpers van Quick.Step-Alpha Vinyl: “Het is niet onze bedoeling om defensief te koersen. Met deze selectie willen we de aanvallende kaart trekken.”

16 reacties

 • Sophia de smet

  1 maand geleden
  Wonderen bestaan ! Maar of Remco zo een wonder is weet ik niet. Hij mag mij verbazen
 • Kris Tyteca

  1 maand geleden
  Alles kan en niets moet! Remco heeft reeds véél bewezen.... ik zou zeggen, rij wat op reserve. Het team is er geschikt voor. Volgen op wat jou niet ligt, uitpakken in wat je wel ligt. Succes!
 • Jozef Moors

  1 maand geleden
  Mij zal het niet verbazen als Remco op dag 1 al de leiderstrui pakt en ze niet meer afgeeft. Hij staat super scherp!!
 • Patrik Boons

  1 maand geleden
  Prachtig!!! Komaan Remco!!!
 • Frans De Leeuw

  1 maand geleden
  Fransmannen ja ja. Er waren geen Engelsmannen meer? Dan maar Engelsen of Fransen.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Enkel Pogacar moet hij laten voorgaan: wereldkampioen Evenepoel wipt over Van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldranking
  Play
  Wielrennen
  12

  Enkel Pogacar moet hij laten voorgaan: wereldkam­pi­oen Evenepoel wipt over Van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldran­king

  Met zijn wereldtitel in Wollongong wipt Remco Evenepoel over Wout van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldranking. Voor de koppositie van Tadej Pogacar komt hij welgeteld... 119 punten tekort. Ook in de One Day Race World Ranking, het klassement specifiek toegespitst op eendagswerk, komt hij met de 600 extra punten op plaats twee terecht, tussen leider Van Aert en Pogacar in. In de Stage Race World Ranking, die de rondespecialisten rangschikt, was Evenepoel na de Vuelta al opgeklommen naar de derde positie.