Photo News / Strava
Volledig scherm
© Photo News / Strava

“Te vroeg voor 100 kilometer”: Evenepoel deelt eerste trainingsrit sinds Giro-opgave

Remco Evenepoel zit weer op de fiets na zijn coronabesmetting. De wereldkampioen deelde vandaag zijn eerste trainingstocht sinds zijn opgave in de Giro op Strava. “Te vroeg voor 100 kilometer”, deelt hij bij het ritje van 99,55 kilometer.

8 reacties

 • Eddy Beernaert

  3 dagen geleden
  We kunnen maar één ding hopen ... : dat Remco in de allereerst plaats verder voor zijn gezondheid zorgt! Dan krijgen we Remco 2.0 :-)
 • Felix Strackx

  4 dagen geleden
  Hij staat al verder dan Pogacar, en die gaat zeker klaar geraken voor de Tour.
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  4 dagen geleden
  Thomas en Roglic hebben nog altijd geen rit gewonnen in de Giro.De Giro was van Remco indien hij geen corona had gekregen.Hij moest hen maar gewoon volgen.En in de laatste tijdrit had hij zijn 3de zege behaald.Spijtig, maar Remco is pas 23, Roglic 33 en Thomas 37.Zijn tijd komt nog.Vandaag was de 1ste dag dat Roglic op kop reed voor slechts 20 sec op Almeida.Deze laatste kan ook nog winnen, want hij kan ook tijdrijden.Weliswaar niet zo goed als de Aerokogel uit Schepdaal.
 • Ronny Popelier

  4 dagen geleden
  Is inderdaad zoals Remco vertelde . Ik ben geen robot , trouwens dit zo voor elke renner, geen robot maar mensen als wij van vlees en bloed. En dit weet de dhr Patrick Lefevere maar al te goed. Is een ultra top manager voor zijn renners en zijn personeel. Waren er maar meer als P.L. spijtig negeren ze maar al te vaak zijn correcte uitspraken.. Remco zal wel op tijd en stond terug zijn voor opnieuw top prestaties.
 • Eric De Baeremaeker

  4 dagen geleden
  Volgende week dinsdag in Gullegem ? Vorig jaar heb je daar gewonnen ‘