.
Volledig scherm
. © rv

Te ver? Te duur? Ploegen hebben vragen bij crossen in New York en Johannesburg, terwijl UCI ook droomt van Tokio en Peking

VeldrijdenCrossen in New York of Johannesburg: over een paar jaar kan het realiteit zijn. Klinkt geweldig, maar er zijn kanttekeningen: de verre verplaatsingen, de dure onkosten, de vraag of het concept zal aanslaan. Hoe kijken ze bij de crossploegen naar de nieuwe plannen?

9 reacties

 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  De cross bestaat uit 10 Belgen en 4 Nederlanders waarom dan die verre verplaatsingen maken.
 • MARTINA HEREMANS

  2 maanden geleden
  ik zou er niet naartoe gaan
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Vooral bij jullie" rond de kerktoren" mentaliteit blijven want zo kan de koek hier verdeeld worden - er moest maar eens grote concurrentie van buiten af komen -.
 • Stephan Priem

  2 maanden geleden
  Maak eerst van het crossen een olympische wintersport en al de rest volgt vanzelf.
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  De toppers gaan zeker niet meegaan, zij doen dit ter voorbereiding van hun wegseizoen nu. Die extra reizen gaat hen overbelasten. Of de anderen de verplaatsingen kunnen betalen is nog maar de vraag.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. PODCAST. “Fabian zwaaide de mensen toe alsof hij God was: Ik ben God en ik ben de koning”
  Fiets van Cancellara

  PODCAST. “Fabian zwaaide de mensen toe alsof hij God was: Ik ben God en ik ben de koning”

  In de tweede aflevering van de HLN-podcast ‘De Fiets van Cancellara’ ontdekken we een wereld die de gemiddelde sportfanaat zelden te zien krijgt. Een wereld vol druk, concurrentie en vooral héél wat geld. We leren Fabian Cancellara kennen door de ogen van z’n fanclub. En we maken kennis met z’n ijdel kantje. Ook doping overspoelt de wielerwereld. Epo wordt een basisbegrip in het peloton en de ploeg waar Cancellara voor rijdt moet zich bewijzen tegenover sponsors. Luister hierboven naar de volledige aflevering van ‘De Fiets van Cancellara’.