.
Volledig scherm
. © Photo News/VTM

Tadej Pogacar start niet in Luik-Bastenaken-Luik na overlijden moeder van verloofde: “Familie komt op de eerste plaats”

WielrennenTadej Pogacar verschijnt zondag niet aan de start van Luik-Bastenaken-Luik. De 23-jarige titelverdediger blijft in Slovenië om zijn verloofde Urska Zigart te steunen. De moeder van Zigart overleed deze week aan de gevolgen van kanker. “Tadej moet nu bij zijn familie zijn”, vertelde Mauro Gianetti, CEO van UAE Team Emirates.

17 reacties

 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Koers heeft nu geen belang is bijzaak! Veel sterkte 👍
 • Peeters Francis

  5 maanden geleden
  Mooi gebaar van Pogacar, zo moet dat, koersen kan later wel.
 • Bart Natens

  5 maanden geleden
  Sterkte urska
 • Richard Tolenaars

  5 maanden geleden
  Veel sterkte. Wielrennen komt nu even op de tweede plaats, en terecht.
 • yvette van grasdorf

  5 maanden geleden
  Sterkte rotziekte
 1. Quinten Hermans, WK-debutant met een Mustang: “Johnny Cash is mijn favoriete artiest en net als hij doe ik graag mijn eigen ding”
  PREMIUM
  WK WIELRENNEN
  1

  Quinten Hermans, WK-debutant met een Mustang: “Johnny Cash is mijn favoriete artiest en net als hij doe ik graag mijn eigen ding”

  En wat als een debutant wereldkampioen wordt? Tom Boonen schuift er alvast eentje naar voor als zijn ‘dark horse’. Meet Quinten Hermans (27), outsider voor WK-goud. Heeft een zus als tuinman, een Mustang in de garage, een liefde voor Johnny Cash, een portefeuille op de beurs en de grappigste tatoeage ooit: 🙂. “Het leven is altijd zo serieus, en koersen is vaak heel erg afzien. Als ik op de fiets zit, is dit het eerste waar ik naar kijk.”
 2. Remco Evenepoel is wereldkampioen wielrennen na impressionant nummer in Wollongong!
  Play
  WK wielrennen
  76

  Remco Evenepoel is wereldkam­pi­oen wielrennen na impressio­nant nummer in Wollongong!

  We hebben een nieuwe wereldkampioen! Remco Evenepoel (22) heeft het WK wielrennen in Australië gewonnen. Onze landgenoot liet na een collectief sterke koers van de Belgen alles en iedereen achter op twee ronden van het eind. In zijn eentje kwam hij als een triomfator binnen in Wollongong. De regenboog gaat naar Schepdaal. Het zilver was voor Laporte, brons ging naar Matthews. Wout van Aert werd vierde.