Tadej Pogacar kwam vandaag proeven van de kasseien.
Volledig scherm
Tadej Pogacar kwam vandaag proeven van de kasseien. © BELGA

Tadej Pogacar betaalt leergeld in eerste Vlaamse koers: “Zat net achter val en verloor zo veel tijd”

WielrennenChasse patate, of bijna, van Tadej Pogacar. Wat de Sloveense dubbele Tourwinnaar niet allemaal leert in zijn korte en opgemerkte passage in Vlaanderen. Vandaag reed hij een achtervolging op het groepje vluchters waarin de latere winnaar van Dwars door Vlaanderen zou rijden. Maar zag na tien kilometer het vruchteloze van zijn poging in. Zo heeft Pogacar het nog niet vaak gehad.

3 reacties

 • Diego Pepre

  12 maanden geleden
  Pogie is hier voor de ronde. Daar zal hij zich niet laten vangen en mee zijn met de eersten. Toch zijn er momenteel slechts 2 topfavorieten. Dat zijn Wout en Mathieu. Asgreen, Pidcock en Pogie krijgen een ster minder en dan zijn er nog een groot aantal renners die kunnen winnen als het koersverloop in hun voordeel uitvalt.
 • Jonah Kemps

  12 maanden geleden
  Niet afschrijven voor zondag die wil niet nog eens achter de feiten aanhollen.
 • Fons Heylen

  12 maanden geleden
  Mooi , al doende leert men klassiekers rijden en ik denk dat hij zéér snel leert. Zondag zijn het er wel 80 km extra , dan pas zal de top er moeten staan.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Hoeveel zal het de profploegen kosten? En hoe denken ze de rechtszaak te winnen? Vijf vragen over het verbod op gokreclame beantwoord
  PREMIUM
  5

  Hoeveel zal het de profploe­gen kosten? En hoe denken ze de rechtszaak te winnen? Vijf vragen over het verbod op gokreclame beantwoord

  “Een verbod zou een ramp zijn.” Profploegen - van het voetbal over het wielrennen tot het basketbal - staan op hun achterste poten nu een Koninklijk Besluit gokreclame aan banden legt. Vooral de financiële gevolgen boezemen angst in. Maar hoeveel zou een verbod hen precies kosten? En hoe denken ze een rechtszaak te winnen? Vijf vragen, vijf antwoorden.