Volledig scherm
© AP

Supertandem Hirschi-Pogacar: Zwitsers toptalent en seizoensrevelatie verbreekt lopend contract bij DSM en kiest voor UAE

WielrennenVan een ophefmakende ‘last minute’-transfer gesproken: Marc Hirschi, revelatie van het seizoen 2020, ontbindt zijn lopende contract bij DSM (ex-Sunweb) en verhuist naar UAE. Het klassieke toptalent (22) zal er een supertandem vormen met het grote rondetalent Tadej Pogacar, ook 22 en winnaar van de Tour de France.

5 reacties

 • glenn wouters

  1 week geleden
  In de docu van Wout zei Rogloc dat Pogacar komen vrageb was hoeveel Wout moest kosten. Dat was dus geen grap die vraag, want hij zal ook eens gaan vragen zijn wat Hirchi moest kosten. Die jongen is gewoon op zoek naar een sterke ploegmakker. Want wees eerlijk, veel ploeg had hij niet in de tour, enkel de Jumbo trein, en een splijtende tijdrit.
 • rik cappelle

  1 week geleden
  Hij gaat er alleszins niet armer van worden. Gelijk heeft hij. Foert.
 • Luca Nguyen

  1 week geleden
  Dus omdat hij vertrekt en het in het verleden al wel is is misgelopen, gaat dat nu opnieuw gebeuren? Sommige mensen denken echt dat ze een glazen bol hebben...
 • Herman Van Arendonk

  1 week geleden
  Sunweb draaide goed in 2020, maar toch zit er iets niet goed daar tussen de ploegleiding en de renners. Ze kunnen geen renner van naam vasthouden, al is Kragh Andersen natuurlijk nog een klasbak.
 • Pieter Martens

  1 week geleden
  Einde verhaal, zo zijn er meerdere hem voorgegaan en mislukt.
 1. Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa
  Play

  Adrian en Mia Refaelov hebben schattige boodschap voor hun papa

 2. Refaelov: "Kreeg ook veel felicitaties uit Brugge en dat doet me veel plezier"
  Play
  Gouden Schoen

  Refaelov: "Kreeg ook veel felicita­ties uit Brugge en dat doet me veel plezier"