Remco Evenepoel in actie tijdens het WK.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel in actie tijdens het WK. © Photo News

‘Superknecht’ Evenepoel kijkt al vooruit na sterk WK: “Hoop in Lombardije seizoen nog wat extra kleur te geven”

WielrennenRemco Evenepoel (21) diende het vaderland met zijn favoriete wapen: de aanval. Ontketende een oorlog in volle hevigheid. Maar zag de twee Belgische generaals sneuvelen op het veld van eer. “Onze koers was perfect, het resultaat niet.” In de Ronde van Lombardije hoopt hij weer zélf mee te doen voor de zege. “Maar eerst denk ik dat eens een goed pakske friet ga eten.”

43 reacties

 • nicole haeck

  1 jaar geleden
  Hou je dan maar recht Remco, het zijn nog altijd de zelfde bochten
 • Henk Juwet

  1 jaar geleden
  Evenepoel wou zich alleen maar in de kijker fietsen maar op dat moment kon iedereen dat alleen waren de meesten veel slimmer om dat niet te doen nu Wout of Jasper niks hebben zijn zei de zondebok en loopt ene Evenepoel met de eer weg maar op het moment van de waarheid was hij er allang niet meer ten dienste van Alaphilippe want die had hij zeker en vast 100% niet kunnen volgen en daar had hij schrik van wees eerlijk man en ga knechten bij quickstep
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Remco moet zelf kopman worden en geen knecht spelen ...! Remco was de enige die sterk reed en voor wat ...? En de tactiek van de coach trok op niets Zelfs geen plan B...!
 • Freddy van Puymbrouck

  1 jaar geleden
  Laten we eerlijk zijn Evenepoel is veel te goed om te knechten,de Belgen gingen achter hem rijden toen hij met een groepje voorop was in opdracht van wie?.Toen was het duidelijk dat Remco al in dienst aan het rijden was van Alap,iedereen in de kopgroep had het gat moeten dichtrijden behalve de Belgen.Heeft het met tactiek te maken of was er weinig vertrouwen in elkaar bij de Belgen?.Was het tactiek?, dan was het verkeerde tactiek. Quick Step is hier de grote winnaar!
 • Peter Van Mol

  1 jaar geleden
  Remco was ook de enige Belg die kon knechten. De rest was te plat. Lampaert Roubaix winnen, lol
 1. Adrie van der Poel en Niels Albert draaien al warm voor het WK veldrijden: “Wij konden nog rustig op restaurant gaan, dat kunnen Wout en Mathieu niet meer”
  PREMIUM
  WK veldrijden
  23

  Adrie van der Poel en Niels Albert draaien al warm voor het WK veldrijden: “Wij konden nog rustig op restaurant gaan, dat kunnen Wout en Mathieu niet meer”

  Hoogerheide, dat is Adrie van der Poel die zijn laatste cross reed. Dat is zijn zoon Mathieu die vijf keer won. En dat is Niels Albert die, minder dan drie maanden nadat zijn milt was verwijderd, wereldkampioen werd. Zondag wordt in Hoogerheide de moeder van alle veldritduels tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel gereden. Vader Adrie en Niels Albert kijken vooruit. “Ik leg die balken waar ik wil. Dat heeft niks te maken met Wout of met Mathieu.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Van Aert heeft de blik van de killer, Van der Poel snuift en trekt de bovenlip op: waarom het WK in Hoogerheide het spannendste in jaren wordt
  PREMIUM
  Veldrijden
  20

  Van Aert heeft de blik van de killer, Van der Poel snuift en trekt de bovenlip op: waarom het WK in Hoogerhei­de het spannend­ste in jaren wordt

  De ene zijn ogen schoten vuur. De andere trok de hele tijd zijn bovenlip op. Na de demonstraties van Wout van Aert (28) en Mathieu van der Poel (28) kondigt het WK veldrijden van komende zondag in Hoogerheide zich aan als een thriller. “Verrast kan ik niet meer worden: ik weet dat Mathieu er zal staan”, aldus Van Aert. “Ik denk niet dat één zo’n versnelling als gisteren zal volstaan om Wout te verslaan”, zegt Van der Poel dan weer. Dit wordt het spannendste WK in jaren.
 3. Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?
  25

  Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

  Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de Gouden Cross en kans maken op fantastische prijzen!