Remco Evenepoel in actie tijdens het WK.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel in actie tijdens het WK. © Photo News

‘Superknecht’ Evenepoel kijkt al vooruit na sterk WK: “Hoop in Lombardije seizoen nog wat extra kleur te geven”

WielrennenRemco Evenepoel (21) diende het vaderland met zijn favoriete wapen: de aanval. Ontketende een oorlog in volle hevigheid. Maar zag de twee Belgische generaals sneuvelen op het veld van eer. “Onze koers was perfect, het resultaat niet.” In de Ronde van Lombardije hoopt hij weer zélf mee te doen voor de zege. “Maar eerst denk ik dat eens een goed pakske friet ga eten.”

44 reacties

 • nicole haeck

  4 weken geleden
  Hou je dan maar recht Remco, het zijn nog altijd de zelfde bochten
 • Henk Juwet

  1 maand geleden
  Evenepoel wou zich alleen maar in de kijker fietsen maar op dat moment kon iedereen dat alleen waren de meesten veel slimmer om dat niet te doen nu Wout of Jasper niks hebben zijn zei de zondebok en loopt ene Evenepoel met de eer weg maar op het moment van de waarheid was hij er allang niet meer ten dienste van Alaphilippe want die had hij zeker en vast 100% niet kunnen volgen en daar had hij schrik van wees eerlijk man en ga knechten bij quickstep
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Remco moet zelf kopman worden en geen knecht spelen ...! Remco was de enige die sterk reed en voor wat ...? En de tactiek van de coach trok op niets Zelfs geen plan B...!
 • Freddy van Puymbrouck

  1 maand geleden
  Laten we eerlijk zijn Evenepoel is veel te goed om te knechten,de Belgen gingen achter hem rijden toen hij met een groepje voorop was in opdracht van wie?.Toen was het duidelijk dat Remco al in dienst aan het rijden was van Alap,iedereen in de kopgroep had het gat moeten dichtrijden behalve de Belgen.Heeft het met tactiek te maken of was er weinig vertrouwen in elkaar bij de Belgen?.Was het tactiek?, dan was het verkeerde tactiek. Quick Step is hier de grote winnaar!
 • Peter Van Mol

  1 maand geleden
  Remco was ook de enige Belg die kon knechten. De rest was te plat. Lampaert Roubaix winnen, lol
 1. Sir Bradley Wiggins steekt hand in eigen boezem: “Mijn vertrek bij Sky was niet zo netjes en daar heb ik spijt van. Want het was mijn eigen schuld”
  Wielrennen
  2

  Sir Bradley Wiggins steekt hand in eigen boezem: “Mijn vertrek bij Sky was niet netjes en daar heb ik spijt van. Het was mijn eigen schuld”

  Sir Bradley Wiggins (41) heeft spijt. Spijt van hoe hij zich gedragen heeft nadat hij in 2012 de Ronde van Frankrijk won. ‘Wiggo’ deed de ontboezemingen in een aflevering van de Geraint Thomas Cycling Club podcast, maar hij voegde er ook wel aan toe dat hij de strijdbijl nu met iedereen heeft begraven. Ook met Chris Froome, die hij na een nachtelijk uitje trakteerde op een dikke knuffel.