AFP
Volledig scherm
© AFP

Storer wint spectaculaire eerste bergrit in Vuelta, Roglic blijft nipt leider

VueltaMichael Storer heeft de eerste bergrit in de Vuelta gewonnen. De 24-jarige Australiër rekende op de slotklim af met zijn medevluchters. Primoz Roglic bleef nipt leider, Alejandro Valverde en Hugh Carthy gaven op.

2 reacties

 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Reed ze er glad uit en prijs van de strijdlust nog zo laf niet
 • Walter Van den Reeck

  2 maanden geleden
  Die Storer, wat is dat voor een lafaard zeg, zelf geen meter kop doen en als een tegenstander mechanische pech heeft vanachter de rug demarreren, als ik van Sivakov was deed ik geen centimeter kop meer en ging ik hem na de wedstrijd wat sportethiek bijbrengen
 1. Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”
  Play
  Exclusieve docu
  11

  Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”

  Gisteravond was de documentaire ‘Ik ben Remco’ te zien op VTM en VTM GO. Daarin zag u onder meer hoe Deceuninck-Quick.Step-manager Patrick Lefevere een bezoek brengt aan het muurtje waarover Remco Evenepoel viel tijdens de Ronde van Lombardije vorig jaar. “Ten eerste mag Remco blij zijn dat hij nog leeft”, zegt Lefevere. “En ten tweede mag hij blij zijn dat hij er niks aan overgehouden heeft - voor hetzelfde geld was hij verlamd.” Na de val van Evenepoel was het voor iedereen bang afwachten. “Eigenlijk wil je het niet zien, maar tegelijkertijd wil je ook zo snel mogelijk een beeld. De camera bleef er lang bij. Daar kwam kritiek op, mensen vonden het sensatie zoeken. Maar ik vond het goed omdat we zo zagen dat hij bewoog. Na de val zijn we in één ruk naar het ziekenhuis van Como gereden. We waren er net op tijd om hem uit de ambulance te zien komen. Remco was natuurlijk heel erg aan het wenen, zoals iedereen daar. En het eerste wat hij zei tegen mij was ‘sorry’ (lacht).”