Jan De Meuleneir - Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir - Photo News

Stijn Vandenbergh na jaar vol ellende: "Ja, ik kan nog altijd de Ronde winnen"

WielrennenZiek tijdens 'zijn' voorjaarsklassiekers en een zware val in mei. Nee, 2017 was geen leuk jaar voor Stijn Vandenbergh (33). Hij neemt dit seizoen een herstart, te beginnen over twee weken in Australië. 'Het kan alleen maar beter.'

1 reactie

 • Filip Desmedt

  5 jaar geleden
  Awel Stijn , ik hoop het voor u dat u dit jaar een voorjaarsklassieker wint , ik supporter voor je !!!!
 1. Michel Wuyts en Jan Bakelants, het commentaarduo van Milaan-Sanremo: "Van der Poel kan nog meer uit carrière halen in een ploeg zoals Ineos of Quick.Step”
  PREMIUM
  28

  Michel Wuyts en Jan Bakelants, het comment­aarduo van Mil­aan-Sanremo: "Van der Poel kan nog meer uit carrière halen in een ploeg zoals Ineos of Quick.Step”

  Michel Wuyts (66) had gemakkelijk de vader van Jan Bakelants (37) kunnen zijn. Zaterdag zitten ze samen in de commentaarcabine van Milaan-Sanremo (live op VTM). Bakelants, het groentje en Wuyts, de ervaren rot. “Toch zal ik meer van Jan leren dan omgekeerd. Hij kent alle ins en outs van het peloton, hij is maandag nog met Van Aert gaan fietsen.” Een exclusief dubbelinterview over La Primavera, goede wijn, Van der Poel en de afwezigheid van de “enige renner die misschien bij machte is om Pogacar te volgen als die van ver aanvalt.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.