Steven De Jongh met Tom Boonen.
Volledig scherm
Steven De Jongh met Tom Boonen. © Photo News

Steven de Jongh opnieuw bij bewustzijn: "Heeft vijf uur in ravijn gelegen, mogelijk is hij aangereden"

WielrennenSteven de Jongh, die na een fietstocht in Spanje vermist was, is terecht. De Nederlandse ex-prof werd buiten bewustzijn langs de kant van de weg teruggevonden. Mogelijk werd hij aangereden. Volgens AD lag De Jongh liefst vijf uur in een ravijn. "Hij is intussen bij bewustzijn en heeft al gesproken", liet zijn zoon Jorne weten.

18 reacties

 • pieter spannemaker

  3 jaar geleden
  Auto zal veel schade hebben . Steef is een bul van een vent , Beterschap man.
 • Frans Dedokker

  3 jaar geleden
  Het word tijd dat ze is gaan beseffen dat die fietskes niet op de openbare weg horen..
 • ringo van der pulst

  3 jaar geleden
  Gelukkig goed afgelopen.
 • Henkie Janssen

  3 jaar geleden
  Jorne, spoedig herstel gewenst voor je pa! Ben echt zo blij voor hem en jullie dat het uiteindelijk zo is afgelopen!
 • Mi Janssens

  3 jaar geleden
  Bedankt Jorne, een spoedig en goed herstel voor de papa en veel sterkte ook aan de mama en familie.
 1. Remco Evenepoel wil plooien met Van Aert helemaal gladstrijken: “Er komt een privégesprek. Het is tijd om dat hoofdstuk af te sluiten”
  Play
  Wielrennen
  61

  Remco Evenepoel wil plooien met Van Aert helemaal gladstrij­ken: “Er komt een privége­sprek. Het is tijd om dat hoofdstuk af te sluiten”

  Remco Evenepoel heeft zijn programma voor komend seizoen bekendgemaakt. De kopman van Quick.Step-Alpha Vinyl start in de Ronde van Valencia en zal hoogstwaarschijnlijk de Vuelta betwisten. Opvallend: op de persdag van zijn ploeg kwam hij ook terug op het akkefietje tussen hem en Van Aert. “Er is nooit ruzie geweest tussen ons”, vertelde hij.
 2. “Doemscenario werd waarheid”: Jumbo-Visma zet stage stop na coronageval, Van Aert blijft in Spanje en traint met 500 meter ‘social distance’
  Wielrennen
  9

  “Doemscena­rio werd waarheid”: Jum­bo-Vis­ma zet stage stop na coronage­val, Van Aert blijft in Spanje en traint met 500 meter ‘social distance’

  Corona Alert gisteren bij Jumbo-Visma. Na een positieve test binnen de ploeg werd het trainingskamp in Mutxamel (deels) ontmanteld. Onder meer Primoz Roglic vloog terug huiswaarts. Voor de blijvers, onder wie Wout van Aert en Tiesj Benoot, gelden drie gouden regels: contacten vermijden, individueel trainen en dagelijks testen.
 3. Philippe Gilbert aan de vooravond van zijn laatste seizoen in het peloton: “Dieper dan vorig jaar kon de ploeg echt niet meer zakken”
  PREMIUM
  Wielrennen
  16

  Philippe Gilbert aan de vooravond van zijn laatste seizoen in het peloton: “Dieper dan vorig jaar kon de ploeg echt niet meer zakken”

  Philippe Gilbert heeft het een keer uitgerekend: in de voorbije twintig jaar zat hij 650.000 kilometer op de fiets, 20.000 uren, duizend uren of 30.000 kilometer per jaar. “Ik kan er misschien 5.000 kilometer naast zitten”, zegt hij. Maar het is en blijft een indrukwekkend cijfer. Straks, in de Challenge Mallorca, begint hij aan zijn allerlaatste seizoen. Nog één jaar rijdt hij voor Lotto-Soudal, de ploeg die steeds dieper is weggezakt. Misschien, zegt Gilbert, gaat het morgen beter. “Ik hoop dat ik nog kan winnen, punten pakken. Dat kan de ploeg nog van pas komen.”