Remco Evenepoel
Volledig scherm
Remco Evenepoel © Photo News

Sterrenpodium in tijdrit Tirreno: Ganna verpulvert tegenstand, Evenepoel en Pogacar doen uitstekende zaak met oog op klassement

Tirreno-AdriaticoFilippo Ganna heeft een statement gemaakt in de openingstijdrit van Tirreno-Adriatico. De Italiaanse wereldkampioen was na 13,9 kilometer in Lido di Camaiore met elf seconden de betere van Remco Evenepoel en is meteen ook de eerste leider in de wedstrijd. Een podium om u tegen te zeggen: Ganna-Evenepoel-Pogacar.

32 reacties

 • Kim Jaspers

  5 maanden geleden
  Is ook een super uitslag Marika Peeters.. steeds maar weer prestaties minimaliseren, zeuren, negatief doen.. eigen aan sommige Vlamingen blijkbaar. U zou beter eigen toptalent aanmoedigen ipv zaken te zoeken die er helemaal niet zijn
 • Marika Peeters

  5 maanden geleden
  Enerzijds reed Remco een super tijdrit met een verschil van 11sec op Ganna. Maar op een Pogacar die uit een loodzware Strade kwam en de gevolgen nog droeg van zijn val, alsook geen tijdrijder pur sang is, slechts 7 sec beter te zijn? nu, dat is geen uitslag om van de daken te schreeuwen. Maar steeds laat Remco horen dat hij super fier is met zijn uitslag, terwijl hij in werkelijkheid verlies moeilijk verteren kan, en zich dat uit in de uitvluchten: weg was hobbelig, parcour op maat van Ganna.
 • geert vanpraet

  5 maanden geleden
  Verpulverd? 11 seconden
 • Wilfried DE HERT

  5 maanden geleden
  We moeten gewoon fier zijn dat een jonge renner van 22 een dergelijke prestatie neerzet. Wie doet beter, één man dat is het.
 • Gerry Cle

  5 maanden geleden
  Prachtige prestatie van Remco. Hopelijk kan hij zich ook tonen in de bergritten en krijgen we een mooie strijd met Pogacar.