Pogacar, Evenepoel, Vingegaard: wie de regio Valencia en Alicante opzoekt, maakt (veel) kans hen tegen het lijf te lopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Pogacar, Evenepoel, Vingegaard: wie de regio Valencia en Alicante opzoekt, maakt (veel) kans hen tegen het lijf te lopen. © PN/Belga

Sterren spotten in Spanje: waarom het profpeloton massaal naar de Costa Blanca trekt

WIELRENNENSinterklaas is er even weg, het wielerpeloton trekt er begin december massaal heen. Spanje: hét stagemekka bij uitstek. Meer bepaald aan de Costa Blanca is het in deze periode van het jaar heerlijk ‘sterren kijken’: “Deze streek heeft heel wat te bieden.”

7 reacties

 • jan cauwberghs

  2 maanden geleden
  In Calpe zie je er genoeg, elke dag. Meesten zitten in Diamant Beach en Suitopia(Remco en Wolf Pack)en Grand Sol Hotel. Ook Lotte Kopecky al gezien. Wat wil je, 15° warmer als België.
 • Sabine De Meyer

  2 maanden geleden
  Mooie, zonnige en rustige streek daar met kalme wegeltjes in het binnenland. Ideaal om te trainen.
 • Eric Maes

  2 maanden geleden
  Zit al een paar weken in Almeria. Hier toch nog geen ploeg gezien. Denk dat ze allemaal rond Calpe zitten.
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Je ziet ze daar regelmatig rijden. Matige temperatuur, heuvel en berg, zalig om te trainen.
 • Glenn Vercammen

  2 maanden geleden
  Perfecte voorbereiding op die mannier. Frans Verbeeck zijn voorbereiding was toerkes maken rondom het meer van Keerbergen.
 1. “I hate it but I love it": Wout van Aert komt daags na WK op sociale media terug op tweestrijd met Mathieu van der Poel
  118

  “I hate it but I love it": Wout van Aert komt daags na WK op sociale media terug op tweestrijd met Mathieu van der Poel

  Wat een strijd was het alweer, tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel in het veld van Hoogerheide. Uiteindelijk was het die tweede die op eigen bodem het WK veldrijden won, onze landgenoot baalde als een stekker. Vanochtend postte Van Aert een foto van beide tenoren op het strijdtoneel van Hoogerheide: “I hate it but I love it”, schreef hij erbij. “Ik haat het, maar ik hou ervan.” Een smiley met een traan volgde.
 1. Exclusieve inkijk in het leven van wereldkampioen Thibau Nys, met zijn 16 tattoos als leidraad: “Als ik een nieuwe heb, kan onze pa er ‘effe’ niet mee lachen”
  PREMIUM
  32

  Exclusieve inkijk in het leven van wereldkam­pi­oen Thibau Nys, met zijn 16 tattoos als leidraad: “Als ik een nieuwe heb, kan onze pa er ‘effe’ niet mee lachen”

  Als de kleren de man maken, dan maken de tattoos Thibau Nys (20). Zijn levensvisie staat integraal op zijn rechterarm. Van een engeltje met een machinegeweer tot een duistere bijbel en een eeuwige veiligheidsspeld: de crosser geeft u een exclusieve rondleiding op z’n eigen huid. “Mijn vriendin Anna wou ook een tattoo, maar ik heb het haar afgeraden. Je plakt geen bumpersticker op een Ferrari.”