Stan Dewulf in de kleuren van AG2R-Citroën.
Volledig scherm
PREMIUM
Stan Dewulf in de kleuren van AG2R-Citroën. © AFP

Stan Dewulf krijgt kans om bij AG2R te groeien in schaduw van Van Avermaet en Naesen: “Onvoorstelbaar dat Lotto die liet gaan”

Wielrennen“De man voor de toekomst”, zegt Oliver Naesen. “Misschien straks al dé verrassing van het voorjaar”, denkt Greg Van Avermaet. In de schaduw van zijn twee kopmannen wordt Stan Dewulf (23) klaargestoomd voor de volgende stap in zijn carrière.

1 reactie

 • Luc Sockeel

  5 maanden geleden
  Ja inderdaad Stan Dewulf is een goudhaantje die mijn inziens potentieel heeft om in de voorjaarsklassiekers goed te scoren. Ik zet hem met stip in mijn top 3 voor Paris Roubaix
 1. RECONSTRUCTIE. De historische dag van Wout van Aert: “Wat er nu in België gebeurt, is veel belangrijker dan wielrennen”
  PREMIUM
  Tour de France
  12

  RECONSTRUC­TIE. De histori­sche dag van Wout van Aert: “Wat er nu in België gebeurt, is veel belangrij­ker dan wielrennen”

  Het decor was feëeriek, zijn benen monsterlijk en de euforie groots. Wout van Aert (26) heeft opnieuw één van zijn doelen kunnen afvinken door in Saint-Emilion de tweede tijdrit in deze Tour de France te winnen - en wel op indrukwekkende wijze. “Deze wou ik absoluut op mijn palmares. Met een bergrit en een tijdrit erbij, begint het stilaan een mooi lijstje te worden.” Reconstructie van een nagenoeg perfecte dag.