Arnaud De Lie.
Volledig scherm
Arnaud De Lie. © PhotoNews/Belga

Sprintsensatie Arnaud De Lie wint nu ook de Ronde van Limburg: “Het BK? Dat is een droom”

WielrennenArnaud De Lie heeft nu ook de Ronde van Limburg (cat. 1.1) gewonnen. Na 202,6 kilometer van Hasselt naar Tongeren was de 20-jarige neoprof van Lotto Soudal de snelste in een massasprint. De Italiaan Simone Consonni werd tweede, de Nederlander Danny van Poppel derde.

11 reacties

 • eduard janssens

  4 maanden geleden
  Precies een Sneltrein
 • Walter De Vuyst

  4 maanden geleden
  Zit bij Lotto met ploegleider Lelangue en oudgediende Gilbert op de juiste plaats , de ploeg kende een mindere seizoensstart maar draait nu op volle toeren . Lefevere moet nu wel knarsetanden want Cavendish bakte er dit seizoen nog niets van net als Declercq , Vansevenant en Lampaert . Alleen Evenepoel zorgt op zijn eentje voor de Belgische zeges bij QST . Op hulp van de melkeriebrigade hoeft hij niet te rekenen .
 • Lucas Vissers

  4 maanden geleden
  Sympathieke kerel ! Laat die jongen nog wat genieten van zijn geweldige prestaties alvorens hem de lucht in te prijzen via al de ( kanalen ) zoals al zijn voorgangers !
 • eric reynebeau

  4 maanden geleden
  Mooie overwinning voor Armand. Maar wat een afgang voor Sam Bennett. Geraakte zelfs zijn ploegmakker Van Poppel die de sprint voor hem aantrok niet voorbij. De man die vorig jaar Lefevre vlak voor de Tour in het zak probeerde te zetten bakt er werkelijk niets meer van. En zijn vervanger in de TDF vorig jaar Cavendish won 4 ritten en de groene trui...
 • Stefan De Bruyne

  4 maanden geleden
  Wat een geweldige kerel!