Jannie Haek, CEO van De Nationale Loterij.
Volledig scherm
Jannie Haek, CEO van De Nationale Loterij. © BELGA

Sponsor Lotto over het ‘storm-verhaal’: “In de WorldTour blijven is geen must”

WIELRENNEN“Het stormt bij Lotto-Soudal”, stond vandaag te lezen op onze site. Een these waar Jannie Haek, CEO van hoofdsponsor De Nationale Loterij, het niet mee eens is. “Er wordt een probleem gecreëerd, waar geen probleem is. Wij hebben nooit gezegd dat in de WorldTour blijven een absoluut objectief was, zolang we de Tour kunnen rijden.”

5 reacties

 • yvo mast

  2 maanden geleden
  Een CEO bij de Lotto is er ver over. Waarom moet elke staatsbedrijf een CEO hebben die dan nog politiek aangesteld is en er geen verstand van heeft maar wel een hoop geld kost.
 • Eddy DeGoei

  2 maanden geleden
  CEO worden van de Nationale Loterij dankzij de juiste partijkaart, dat is hetzelfde als de lotto winnen. Dan kan je je permitteren om dergelijke nonsens te vertellen. De lotto ploeg heeft het niet goed genoeg gedaan, dat moet je als CEO gewoon toegeven. Philippe Gilbert heeft twee keer zijn knieschijf gebroken, dat was een grote tegenslag. Degenkolb binnenhalen had ik nooit gedaan. Daarvoor kon je een andere topper of subtopper nemen. Van Wellens werd ook meer verwacht. Dat zijn drie kopmannen.
 • Peter Nols

  2 maanden geleden
  En zo kan hij nog tien verhaaltjes verzinnen.
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  De lotto ploeg is al jaren een uitdovende kaars, die soms nog eens opvlamde door een dé aanwezigheid van een top renner.
 • Paul deyaert

  2 maanden geleden
  Jongen toch van wielrennen heb je duidelijk weinig kaas geeten