Thomas De Gendt en Victor Campenaerts.
Volledig scherm
Thomas De Gendt en Victor Campenaerts. © BELGA

Speerpunten Lotto-Soudal kijken uit naar nieuw seizoen: “Er zit iets moois aan te komen”

WielrennenVandaag vond in het Spaanse Altea de mediadag van Lotto-Soudal plaats. Naast CEO John Lelangue verschenen ook speerpunten Philippe Gilbert, Florian Vermeersch, Caleb Ewan, Victor Campenaerts, Brent Van Moer en Thomas De Gendt voor de camera van VTM Nieuws.

4 reacties

 • Marika Peeters

  4 maanden geleden
  Geweldig hoe ze de joviale onderlinge sfeer in de ploeg etaleren. Maar of dit zo gaat blijven, nu zowel Gilbert en Caleb een hoofdoel gemaakt hebben van MSR? Nu, qua niveau reikt Gilbert nog niet tot aan de enkels van Caleb, maar ben benieuwd of de harmonie in de ploeg niet zal verstoord zijn als deze beide renners in deze topkoers tegen elkaar gaan rijden? elkaar helpen? tja, Caleb ev wel maar met Gilbert's ego zie ik hem niet knechten voor een ploegmaat.
 • James Williams

  4 maanden geleden
  Zolang die meer dan onbekwame Lelangue daar de lakens uitdeelt blijft Lotto 1 van de slechtste ploegen van het peloton. Als het van die campenaerts moet komen die geen enkel tactisch inzicht heeft staan ze er goed op.
 • Jonah Kemps

  4 maanden geleden
  Iets mooi wil niet altijd zeggen winnen. Over een paar jaar zie ik Van Moer en Vermeersch semi klassiekers winnen maar Campenaerts zie ik dat niet meteen doen die koerst veel te dom en komt net te kort.
 • Luc Deville

  4 maanden geleden
  Hoog tijd dat er iets moois komt.