Patrick Lefevere.
Volledig scherm
Patrick Lefevere. © Photo News

Soudal wordt in 2023 sponsor van ploeg Lefevere, die budget minstens moet verdubbelen om in topklasse mee te draaien

WielrennenWielersponsor Soudal ruilt in 2023 Lotto voor de ploeg van Patrick Lefevere. Het team zal dan officieel Soudal-Quick.Step heten. Lefevere moest na het afhaken van Deceuninck naar een nieuwe hoofdsponsor op zoek. Die haalt hij nu weg bij Lotto, de oudste Belgische WorldTour-ploeg. Lotto zelf blijft voorlopig achter met lege handen, maar blijft na 2022 hoe dan ook in het wielrennen.

20 reacties

 • Elle Devee

  4 maanden geleden
  Toch logisch dat een sponsor resultaten wil zien. En dat kan met de wolfpack. Over Lotto zullen we maar zwijgen zeker.
 • Eric De Baeremaeker

  4 maanden geleden
  Luk dierick , juist tijdens de Corona hebben veel mensen verbouwingen gedaan . Ik heb ook veel soudal gebruikt , thuis en bij de kinderen . Je moest daarvoor niet naar de winkel . Mijn zoon in de bouw is maar 1 week thuis geweest tijdens de crisis .
 • luc dierick

  4 maanden geleden
  Goed nieuws voor de sluwe Lefevere Slecht nieuws bouwer verbouwer De Soudal producten zullen een centje opslaan onder een of andere drogreden (corona) om het sponsoren mogelijk te maken op kosten van de consument die altijd de rekening betaald (Sponsoren geld is consumentengeld )
 • eric reynebeau

  4 maanden geleden
  Soudal heeft groot gelijk . Lotto is een ploegje dat nog amper aan de bak komt. Niet moeilijk als je 2 oude mannen als Gilbert en Degenkolb een miljoenencontract aanbiedt en het jonge talent op straat zet. De resultaten zijn er dan ook. Gelukkig nog Caleb Ewan en Brent Van Moer anders was het helemaal huilen met de pet op.
 • Dirk Van Den Bossche

  4 maanden geleden
  Logisch: Lotto staat nog altijd voor ploeg die de jongeren een kans moet geven en dan ziet de CEO van Soudal zijn geld verloren gaan aan de gepensioneerden Gilbert en Degenkolb. Lefevere is een betere manager dan Lelangue en weet dus duidelijk waar het sponsorgeld te vinden is