Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Sofie De Vuyst is er kapot van: radicaal antidoping en
nu zelf positief, hoe kan dat?

WielrennenZe is intelligent, ze is welopgevoed en ze pleit al haar hele carrière voor een propere wielersport. En nu heeft ze zelf een positieve test afgeleverd. In haar ­urine zaten steroïden die daar niet thuishoren. Wat is er gebeurd met Sofie De Vuyst (32)?

9 reacties

 • Ongeveer Precies

  4 jaar geleden
  Peter Vermaelen, het tegendeel IS bewezen. Ze is positief bevonden. Het is aan haar om haar onschuld te bewijzen aan de hand van de B-staal, maar als die ook positief is heb je gewoon een flink probleem. Vervuild supplement? Eigen schuld, dan heb je een onbetrouwbaar product gebruikt. En ga maar aantonen dat het met je dagelijkse voeding binnen is gekomen, veel succes. Kansloze missie.
 • peter vermaelen

  4 jaar geleden
  Zie Thomas Van Der Plaetsen. Iemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Laten we pas oordelen als ze definitief schuldig bevonden is.
 • Hubert Lemmens

  4 jaar geleden
  En maar haar onschuld uitschreeuwen
 • Gerrit Versteele

  4 jaar geleden
  Het is zoals met alles he: je was er wel bij toen het erin ging. Blijkbaar was dat toen (nog) geen probleem, nu je betrapt bent opeens wel? Het nieuws staat tegenwoordig vol met verhalen van mensen die hun eigen falen proberen af te wentelen op anderen als het kan, op onwetendheid als het moet en desnoods heeft de heilige geest het gedaan...
 • André Christiaens

  4 jaar geleden
  Indien Sofie de pil neemt om niet zwanger te worden, wie zegt niet dat daar een product inzit dat verboden is op de sportlijst. Voor mannen met erectie problemen kan er ook iets inzitten dat verboden is op de sportlijst, doe je dan aan doping?? Laat gewoon doping toe, je zal snel zien wie neemt en wie niet neemt, een oud koers paard zal nooit een wedstrijd winnen.