Wout van Aert trainde afgelopen weekend met z'n eigen exemplaar van de sokken van Sockeloen, Mathieu van der Poel deed het in de Strade Bianche van 2021 met een wit, ‘stiekem’ paar.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert trainde afgelopen weekend met z'n eigen exemplaar van de sokken van Sockeloen, Mathieu van der Poel deed het in de Strade Bianche van 2021 met een wit, ‘stiekem’ paar. © Instagram/AP

Sockeloen, het bedrijf achter de sokken van Van Aert: “Profs kopen soms ‘stiekem’ kousen bij ons. Van der Poel won de Strade en de Ronde ermee”

Wielrennen‘Half mens, half brommer’ prijkte er deze week op de tricolore sokken van Wout van Aert op training. Wie er ook mee wil rond fietsen: ze zijn gemaakt door Sockeloen, een Nederlands sokkenbedrijf dat fietskousen tot pure wetenschap verheft. “Toen we ze hem cadeau gaven, lachtte Wout nog dat ‘Half mens, half brommer’ misschien net wat te veel grootspraak was om mee rond te rijden”, vertelt Jasper Ockeloen. 

4 reacties

 • nicole haeck

  2 maanden geleden
  Ik vind dat prachtig die kousen van de renners, en de kousen beschermen ook een beetje de enkels .
 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Straks gaan ze nog beweren dat er koersen gewonnen worden door de kousen.
 • viaene philippe

  2 maanden geleden
  Je gaat toch de benen moeten hebben want van de sokken alleen gaat het zeker niet komen.
 • Christiaan Vernist

  2 maanden geleden
  Ik doe geen sokken aan onder korte koersbroek. Dat is geen zicht. Profs doen dat enkel voor de extra reclame.
 1. Ondertussen geniet Wout van Aert in Australië van tien jaar samenzijn met vrouw Sarah De Bie
  Play
  Wielrennen
  26

  Ondertus­sen geniet Wout van Aert in Australië van tien jaar samenzijn met vrouw Sarah De Bie

  Remco Evenepoel is thuis en wacht nog een week vol feestgedruis, dat terwijl Wout van Aert aan de andere kant van de wereld in Australië is achtergebleven om in alle rust te genieten. Gisteren ging hij supporteren voor de Belgian Cats. Vandaag reisde hij samen met vrouw Sarah De Bie en zoon Georges verder in de buurt van Sydney. Van Aert en De Bie hadden vandaag bovendien iets te vieren: ze zijn tien jaar samen.