Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sir Bradley Wiggins steekt hand in eigen boezem: “Mijn vertrek bij Sky was niet zo netjes en daar heb ik spijt van. Want het was mijn eigen schuld”

WielrennenSir Bradley Wiggins (41) heeft spijt. Spijt van hoe hij zich gedragen heeft nadat hij in 2012 de Ronde van Frankrijk won. ‘Wiggo’ deed de ontboezemingen in een aflevering van de Geraint Thomas Cycling Club podcast, maar hij voegde er ook wel aan toe dat hij de strijdbijl nu met iedereen heeft begraven. Ook met Chris Froome, die hij na een nachtelijk uitje trakteerde op een dikke knuffel.

3 reacties

 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Toch nog een geluk dat die 2 wel als volwassenen kunnen omgaan met elkaar.
 • Peter Van Mol

  1 maand geleden
  En Froome had nooit de Tour gewonnen zonder de ‘vitaminen’ van Sky. Zie nu maar, kan nergens nog volgen.
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Zonder Froome had hij nooit de ronde gewonnen!!
 1. Adrie van der Poel is totaal niet verrast: “Ik voorspelde één minuut voor Wout. Het werden er twee...”
  Play
  Veldrijden
  19

  Adrie van der Poel is totaal niet verrast: “Ik voorspelde één minuut voor Wout. Het werden er twee...”

  Adrie van der Poel, vader van Mathieu - die pas op 18 december zijn rentree maakt in het veld -, is helemaal niet verrast over de demonstratie van Wout van Aert in Boom. “Zoals ik voorspeld had”, vertelt hij bij VTM Nieuws. “Ik zei vorige week tegen de vader van Toon Aerts dat Wout met één minuut voorsprong zou winnen. Dáár zat ik er wel naast. Want het werden er twee... (Van Aert finishte met een voorsprong van 1'40", red.). We hebben Wout de voorbije weken kunnen volgen want hij zet al zijn gegevens op Strava. Hij deed best veel trainingsarbeid met veel crosstrainingen. We konden er de klok op gelijkzetten dat hij vandaag een topprestatie zou afleveren.”