Sep Vanmarcke
Volledig scherm
PREMIUM
Sep Vanmarcke © Instagram

Sep Vanmarcke zet bij Israël Start-Up Nation zoektocht verder naar de Heilige Graal: “Het geloof in mij is groot”

WielrennenDe brede glimlach is dezelfde en het geloof blijft intact. Op stage in Girona heeft Sep Vanmarcke het nog maar een keer over zijn zoektocht naar de Heilige Graal van het wielrennen. De Ronde van Vlaanderen en/of Parijs-Roubaix winnen, daar is hij coureur voor. Eén die vanaf nu het nationale shirt van Israël draagt.

5 reacties

 • Pieter Martens

  1 maand geleden
  Coureur van de tweede rij die te beperkt is om bv RVV of Parijs-Roubaix te winnen mist het goede moment om te gaan.
 • Stefaan Jans

  1 maand geleden
  Een goede renner, doch geen klasbak. Jaren geleden won hij in de sprint tegen Boonen en de Omloop het Volk ( Gent - Gent ) doch nadien is er nooit de bevestiging gekomen in de grote klassiekers , die hem moeten liggen zoals Paris - Roubaix en RVV. Te dikwijls was hij ook betrokken in valpartijen, zodat ik ook wat twijfel aan zijn stuurmanskunst. Sep heeft zowat het predikaat van een eeuwige belofte.
 • rudy de clerck

  1 maand geleden
  Wat heeft die nu al gewonnen , veel bla bla en nooit niks
 • Florent Marien

  1 maand geleden
  Zie hem wel graag koersen maar hij is gewoon geen afwerker. Hoeveel wedstrijden heeft hij gewonnen? Ik heb met één hand genoeg.
 • Rudy Chalmet

  1 maand geleden
  Je bent er al een paar keer heel dicht bij geweest , Seppe , maar ik geloof er zeker in dat jij de Ronde of Paris/Roubaix eens gaat winnen . Als je gespaard blijft van mechanische pech tenminste zoals al een paar keer bij jou het geval was . Ik herinner me nog goed de passage door de hel van de Tour de France waar je samen met Lars Boom toen schitterde . Ik wens je dit jaar de overwinning van een van de twee monumenten toe !! Veel succes !!
 1. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp

 2. Vercauteren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"
  Play
  Jupiler Pro League

  Vercaute­ren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"