BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sam Bennett vertrekt na dit seizoen bij Deceuninck-Quick.Step, Lefevere: “Hij wil niet weg, maar ik heb niet zoveel geld als bepaalde gasten”

WielrennenDe Ier Sam Bennett (30) moet op zoek naar een andere ploeg. Zijn contract bij Deceuninck-Quick.Step wordt niet verlengd, om financiële redenen. Dat heeft manager Patrick Lefevere zopas bevestigd aan de start van de tweede etappe in de Giro. 

12 reacties

 • dretie munkies

  1 maand geleden
  Overwinningen van een sprinter vallen toch lichter uit dan van een puncher ! Een sprinter wordt terecht zelden beschouwd als een toprenner en zal ook nooit een grote ronde winnen !
 • jean witse

  1 maand geleden
  Logisch dat hij voor het geld kiest. Hij is 30 jaar . Maximum nog 2 seizoenen een paar prijzen rijden en dan moet hij zoals vele andere op pensioen , weg uit Monaco waar het te duur is en niet meer de moeite om te leven in een konijnenkot van 35 sqm. Tijd om zich terug te trekken met zijn play station en elke dag thuis te zijn met zijn partner om van ketje te geven.
 • Peter Van Mol

  1 maand geleden
  Wordt dit jaar 31. Zal nog een boel sprints winnen maar zie hem eender als een ‘tussen paus’. Gaviria en Viviani kozen ook voor het geld. Wonnen samen geen 10 koersen sinds ze weg zijn bij Lefevre...
 • Eddy Van De Velde

  1 maand geleden
  Vorig jaar, toen hij begon sprinten te winnen, en de groene trui, vond hij geen superlatieven genoeg om Lefèvre te bedanken. Nu kiest hij voor het geld.
 • Paul deyaert

  1 maand geleden
  Fabio van den bossche neem die maar zelfde als evenepoel maar dan sprinter