Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Sagan zet grote tatoeage van zichzelf als The Joker: “Why so serious?”

WielrennenTatoeages zijn stilaan hip in het wielerpeloton. Eerder liet Tom Boonen een hert op zijn rug zetten, nu is Peter Sagan aan de beurt. In de Tour Down Under hebben enkele alerte fotografen de nieuwe tatoeage van de Slovaakse wereldkampioen gespot. Sagan liet namelijk zichzelf als The Joker op zijn ribbenkast inkten, mét toepasselijke tekst van de slechterik uit de Batman-films: “Why so serious?” De catchphrase is uiteraard ook van toepassing op Sagan zelf. 

4 reacties

 • wim vervoort

  5 jaar geleden
  Hij kleurt het wielrennen op alle vlakken. Ik ben fan!
 • willy van dijck

  5 jaar geleden
  Als ik een klein ventje was keek ik naar de tv en ik zag zwarte wilde mannen ze waren getatoeëerd en hadden oorbellen in. Nu ben ik 70 en ik kijk naar tv en ik zie blanken mannen ze zijn getatoeëerd en dragen oorbellen. Waren die wilde mannen modern of zijn wild geworden.
 • Marlies Schoefs

  5 jaar geleden
  Trekt helemaal niet op de joker
 • Johan Vercarre

  5 jaar geleden
  Wat een ego zeg, die Sagan !
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Vader Adrie van der Poel beleefde het gloriemoment van zoon Mathieu thuis... in flitsen: “Eén van zijn sterkste nummertjes ooit”
  PREMIUM
  10

  Vader Adrie van der Poel beleefde het gloriemo­ment van zoon Mathieu thuis... in flitsen: “Eén van zijn sterkste nummertjes ooit”

  Thuis. Geen stress aan zijn lijf. In “flitskes”, zoals hij het zelf noemt. Zo zag Adrie van der Poel, 62 jaar na ‘papy’ Raymond Poulidor, ook zijn ‘Matje’ Milaan-Sanremo winnen. 1.350 kilometer ver verwijderd van het historische moment. Maar daarom niet minder trots. “Je kan je niet voorstellen wat het is om je eigen zoon daar zo te zien rijden.”